Πατρών – Πύργου: ΣΟΚ! Μια γυναίκα κάηκε στην καμπίνα νταλίκας (βιντεο)

24 Ιουλίου - 17:08 Τοπικά

Νεότερη ενημέρωση:

30 ετών με καταγωγή από την Αθήνα και μητέρα δύο παιδιών ήταν η γυναίκα που απανθρακώθηκε στο δυστύχημα στην Πατρών – Πύργου στο ύψος του Λάππα, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο φορτηγό επέβαιναν η γυναίκα, ο σύζυγος της ο οποίος είναι από την Αμαλιάδα και τα δύο τους παιδιά.

Ο σύζυγος μετέφερε εμπόρευμα από επιχείρηση της περιοχής με την οποία συνεργάζεται και ταξίδευαν για την Αθήνα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, για άγνωστο λόγο, η νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, έπεσε στο χαντάκι με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά η καμπίνα. Ο οδηγός κατάφερε να βγάλει έξω τα δύο του παιδιά, όμως δεν κατάφερε να βγάλει τη γυναίκα του καθώς είχε εγκλωβιστεί στη φλεγόμενη καμπίνα.

Η γυναίκα απανθρακώθηκε. Στο νοσοκομείο μεταφέρονται ο πατέρας και τα δύο παιδιά.Νεότερη Ενημέρωση: Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr  στην φλεγόμενη καμπίνα της νταλικάς, που τυλίχθηκε στις φλόγες, όταν εξετράπη της πορείας της και ενώ εκινείτο στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος του Λάππα.

Πρώτη Ενημέρωση: Στις φλόγες έχει παραδοθεί η καμπίνα νταλίκας που εκινείτο στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου και εξετράπη της πορείας της, στο ύψος του Λάππα

Στο βίντεο ακούγονται αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος να αναφέρουν πως μια γυναίκα σε ενδιαφέρουσε έχει εγκλωβιστεί στο χώρο.

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την ΒΙΠΕ Πατρών και τα Λεχαινά, αστυνομία και ΕΚΑΒ, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

πηγή tempo24.gr

Περισσότερα Νέα