Πολιτισμός, χαμόγελα και αισιοδοξία στον Κακόβατο! – Ν. Κοροβέσης: «Περιφέρεια και ΠΑΟ Κακοβάτου προσφέρουν χαμόγελα!»

24 Ιουλίου - 19:32 Τοπικά

Το βράδυ του Σαββάτου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο ΠΑΟ Κακοβάτου ένωσαν δυνάμεις προσφέροντας Πολιτισμό, χαμόγελα και αισιοδοξία στην κοινότητα του Κακοβάτου. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, τόσο από την περιοχή του Δήμου Ζαχάρως όσο και από γειτονικές περιοχές. Η Ειρήνη Τσεκούρα και ο Νίκος Γκούσκος ταξίδεψαν το κοινό με μελωδίες τόσο από παλιές αλλά και σύγχρονες επιτυχίες που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου και ο κ. Διονύσης Καλαματιανός, ενώ το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Ζαχάρως κ. Κων/νος Αλεξανδρόπουλος με Δημοτικούς Συμβούλους και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κακοβάτου κ. Παναγιώτη Κουρούβανη.

Ο οικοδεσπότης κ. Νίκος Κοροβέσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε σχεδιάσει και θα υλοποιήσουμε δράσεις σε όλη την περιοχή ευθύνης της Δυτικής Ελλάδας, αποδεχόμενοι το κάλεσμα Δήμων, Κοινοτήτων και Συλλόγων». Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε το κοινό πως στο Δήμο Ζαχάρως θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε Ζαχάρω, Νέα Φιγαλεία, Παύλιτσα και Κακόβατο κατά τη διάρκεια της Καλοκαιρινής περιόδου. «Η συνεισφορά της ΠΔΕ δεν σταματά μόνο σε δράσεις Πολιτισμού, αλλά το ενδιαφέρον μας για έργα υποδομής είναι έντονο». Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση του έργου του Δημοτικού σταδίου Ζαχάρως και στην ανάπλαση στο εκκλησάκι στο Βαρκό του Δήμου Ζαχάρως ύψους 130.000 ευρώ που αποτέλεσε προσωπική του προτεραιότητα.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΠΑΟ Κακοβάτου Δημήτρης Κουρούβανης ευχαρίστησε την ΠΔΕ για το έργο που προσφέρει ενώ αναφέρθηκε προσωπικά στο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη και του κ. Κοροβέση για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας.

Η συγκεκριμένη δράση με τίτλο «Λαϊκό Πεντάγραμμο» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Πολιτισμού 2022 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί μία εκ των 140 δράσεων που είτε έχει ήδη υλοποιήσει είτε θα υλοποιήσει η ΠΔΕ κατά την Καλοκαιρινή – Φθινοπωρινή περίοδο.

Περισσότερα Νέα