Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση Ηλείας: Στηρίζουμε τον Βαγγέλη Γραμμένο για την διοίκηση της ΕΠΟ

24 Ιουλίου - 17:01 Τοπικά

Εν’ όψει εκλογών της ΕΠΟ στις 18/8 η Παράταξη Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση Ηλείας χαιρετίζει και στηρίζει τον υποψ. Πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο και την παράταξή του για την διοίκηση της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα:  Eίμαστε με την συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων στο πλευρό του Βαγγέλη Γραμμένου και των υποψηφίων της παράταξής του, πιστεύοντας σε καλύτερες μέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα το ηλειακό.

Διαφοροποιούμεθα και διαφωνούμε με τις επιλογές της ηγεσίας της ΕΠΣ Ηλείας και την υποψηφιότητα μελών της Διοίκησης με την παράταξη Καλαντζή, που σκοπό έχουν στην προσωπική τους προβολή και καταξίωση, αδιαφορώντας για την τύχη του ηλειακού ποδοσφαίρου, που εξαρτάται από την διοίκηση της ΕΠΟ.

Εμείς δίνουμε τον αγώνα μας και καταδικάζουμε όλες τις παράνομες ενέργειες και αποφάσεις της ΕΠΣ Ηλείας και πιστεύουμε ότι στις εκλογές που είναι βέβαιο ότι θα γίνουν σε λίγους μήνες στην Ένωσή μας, θα εκτοπίσουμε την παράνομη διοίκηση και μαζί με τη νέα διοίκηση  της ΕΠΟ θα οδηγήσουμε το ηλειακό ποδόσφαιρο στην αναγέννησή του.

Καλούμε όλα τα σωματεία της Ηλείας να συστρατευθούν μαζί μας αντιστεκόμενα σε κάθε τρόπο πίεσης και εκβιασμού από τα γνωστά κέντρα που καταδυναστεύουν το ηλειακό ποδόσφαιρο.

 Ήρθε η Ώρα της Αλλαγής,

  Η Ώρα της Αλήθειας!

 

Για την Κίνησή μας

Ο εκπρόσωπος

Πέτρος Μπηλιώνης

Περισσότερα Νέα