Προληπτική απολύμανση σχολείων και Δημοτικών κτιρίων στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

24 Ιουλίου - 16:37 Τοπικά

Με αίσθημα ευθύνης, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα πραγματοποιήσει απολυμάνσεις σε σχολεία και δημόσια κτίρια ως μέτρο πρόληψης και προαγωγής της υγείας των Δημοτών κατά του κορωνοϊού.

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Λέντζα Γιάννη, ειδικά συνεργεία, θα απολυμάνουν για προληπτικούς λόγους, όλα τα δημόσια κτίρια του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Η απολύμανση των κτιρίων θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη 11 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει τα δημοτικά κτίρια, καθώς και τα κτίρια στα οποία υπάρχει συνάθροιση κοινού.

Συγκεκριμένα, θα απολυμανθούν, τα κτίρια, της Αστυνομικής Υπηρεσίας Λεχαινών, και Βάρδας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, τα Κ.Α.Π.Η. σε όλο το δήμο, το Ειρηνοδικείο Μυρτουντίων, τα Δημαρχεία Λεχαινών, Βάρδας, Κυλλήνης, Κάστρου, και Ανδραβίδας, το Κέντρο Κοινότητας στα Λεχαινά, το Δημοτικό Σινεμά «Σινέ Άστρον», το κλειστό Γυμναστήριο «ΑΕΘΛΙΟΝ», τα κτίρια που στεγάζονται τα ιατρεία Ανδραβίδας, Στρουσίου, Νεοχωρίου, και Νέας Μανολάδας, καθώς και όλα τα σχολικά κτίρια, (39 σχολεία) της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβάνοντας τους βρεφονηπιακούς, τους παιδικούς σταθμούς, και τα νηπιαγωγεία που λειτουργούν με ευθύνη του Δήμου.

Περισσότερα Νέα