Προνομιακές Τιμές για Δίδακτρα για τα παιδιά του Ν. Ηλείας προσφέρει η Δρ. Αυγερινοπούλου σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα

24 Ιουλίου - 17:00 Τοπικά

Για όσα παιδιά από την Ηλεία δεν πέρασαν στις Πανελλήνιες ή επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους η Δρ. Αυγερινοπούλου ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ της τάξεως του 10-20% στα δίδακτρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του New York College.

«Για όσους μαθητές δεν είχαν την τύχη να εισαχθούν σε μια Σχολή μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων ή που επιθυμούν να συνεχίσουν με μεταπτυχιακές σπουδές  εξασφάλισα – μετά από την ευγενική συμφωνία του κ. Ηλία Φούτση, Προέδρου του Κολλεγίου της Νέας Υόρκης, o οποίος γνωρίζει τις δυσκολίες που περνούν οι οικογένειες στο Ν. Ηλείας τα τελευταία χρόνια – τη δυνατότητα εγγραφής όλων των σπουδαστών του Ν. Ηλείας σε ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ και ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ τμήματα σε προνομιακές τιμές ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ. Η μείωση των διδάκτρων είναι 10% με 20% και αγγίζει το ύψος «μερικής υποτροφίας». Ο εκπαιδευτικός οργανισμός, σε συνεργασία με ξένα πανεπιστήμια παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας σπουδών σε πάνω από εβδομήντα ειδικότητες. Να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του New York College για περισσότερες πληροφορίες: www.nyc.gr και για όποιο πρόγραμμα σας ενδιαφέρει, να επικοινωνήσετε μαζί μου, είτε μέσω facebook είτε μέσω τηλεφώνου στο 6944010141.»

Περισσότερα Νέα