Προς αλλαγή η υδρολογική μελέτη του νέου αυτοκινητόδρομου στο ύψος της Βάρδας

18 Ιανουαρίου - 09:50 Τοπικά

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στα εργοτάξια του υπό κατασκευή νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου, κλιμάκιο του Υπουργείου και της αναδόχου εταιρίας APION KLEOS έκανε επιτόπια αυτοψία στα έργα που εκτελούνται στην διασταύρωση Ψαρίου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Το κλιμάκιο υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Διονύσης Κεκάτος.

Είχε προηγηθεί το έγγραφο αίτημα του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προς το Υπουργείο για την άμεση αλλαγή της υδρολογικής μελέτης της κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου στο ύψος της Βάρδας, ώστε να αποφεύγεται η συγκέντρωση των όμβριων υδάτων τους προς την πόλη και να παροχετεύεται περιφερικά προς τους χείμαρρους.

Το κλιμάκιο ενημέρωσε το Δήμαρχο πως η υδρολογική μελέτη θα αλλάξει και άμεσα θα γίνει νέα επίσκεψη στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για το θέμα από εκπροσώπους του Υπουργείου μαζί με εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας.

Παράλληλα, ο Γιάννης Λέντζας έθεσε το ζήτημα αποκατάστασης των αγροτικών δρόμων που καταπονούνται από τη συνεχή διέλευση βαρέων σχημάτων, που χρησιμοποιούνται για το έργο.

Περισσότερα Νέα