Προσφορά Αγάπης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον Τρ. Βασιλόπουλο

24 Ιουλίου - 17:22 Τοπικά

Δίπλα στο συνάνθρωπο έμπρακτα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο γνωστός επαγγελματίας του Πύργου Τρύφωνας Βασιλόπουλος. Ο κος Βασιλόπουλος πήρε την πρωτοβουλία και διέθεσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πύργου χαρτικά και διάφορα είδη για τα άτομα που έχουν ανάγκη.

Στις 11:30 το πρωί το αυτοκίνητο της εταιρίας του κου Βασιλόπουλου εμφανίστηκε στο χώρο του παλαιού Νοσοκομείου και αμέσως άρχισε το ξεφόρτωμα των αγαθών. Σε δηλώσεις του ο κος Βασιλόπουλος ανέφερε: «Το έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι πολύ μεγάλο. Εμείς ευχόμαστε στην κ. Αγγελακοπούλου να έχει δύναμη και υγεία για να συνεχίσει το σπουδαίο έργο που επιτελεί ώστε να βοηθήσει ακόμα περισσότερο κόσμο. Εμείς θα είμαστε δίπλα της» .

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Α. Αγγελακοπούλου ευχαρίστησε τον κ. Βασιλόπουλο για την προσφορά του και απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες αλλα και τους επαγγελματίες της πόλης για βοήθεια σε πάνες για τα μικρά παιδιά και υποσέντονα για τους ηλικιωμένους. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  το σύλλογο γυναικών “οι Πυργιώτισσες” που χωρίς ωράριο βρίσκονται διαρκώς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη.

Περισσότερα Νέα