Προσφορά τροφίμων στο Άσυλο Ανιάτων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο τραπεζικών Ηλείας

24 Ιουλίου - 16:55 Τοπικά

         Αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων  Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν ,το Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς”, και τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα έμπρακτα το Θεάρεστο και  Ανθρωπιστικό  αυτό έργο.
         Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και  με τους τροφίμους ,να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ,της Αγάπης,της Ειρήνης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία, ανταλλάσσοντας ευχές.

          Παρέδωσαν μάλιστα  ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας για τις ανάγκες του Ιδρύματος   ως ελάχιστη προσφορά σε ένα Ίδρυμα που επιτελεί εδώ και δεκαετίες σημαντικότατο κοινωνικό έργο.

          Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
         ”Ακολουθώντας ανελλιπώς την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του ευρύτατου πολιτιστικού έργου μας,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας,στους αναξιοπαθούντες και ευπαθείς ,στους μοναχικούς ανθρώπους  και στην κοινωνία μας γενικότερα….”
        Ο Αντ/δρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Μισύρης,τόνισαν την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου  διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή,  μέσα από πράξεις αγάπης, ”είχαμε την ευκαιρία  να αισθανθούμε τη χαρά και τη συγκίνηση τής προσφοράς” ,τονίζοντας  με έμφαση την αναγνώριση του Υψηλού Έργου της Ι.Μητρόπολης”.
       Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για το Μεγάλο Έργο της Μητρόπολης και τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για την Διεύθυνση και  το  ακούραστο προσωπικό.”Η επίσκεψη επαναλαμβάνεται χρόνια και αντλείται από την βαθιά ριζωμένη στην καρδιά μας την ηθική υποχρέωση απέναντι σε ανθρώπους που προσέφεραν στην κοινωνία μας αλλά και σε εκείνους που έχουν αναλάβει τον ιερό ρόλο της φροντίδας τους”.
Στις δηλώσεις της κας Μίνας Γιαννόπουλου και των παρόντων μελών,   τονίστηκε η εξαιρετική συνεισφορά  της Ιεράς Μητρόπολης που με τις ευλογίες του Μητροπολίτη ,δεκάδες  μοναχικοί συνάνθρωποι μας βρίσκουν ζεστασιά ,φροντίδα  και αξιοπρεπή διαβίωση στα Ιδρύματα της Μητρόπολης.

Περισσότερα Νέα