Προσφορές σε ειδικές κατηγορίες σπουδαστών από το Ελληνικό Ωδείο Πύργου

24 Ιουλίου - 18:48 Τοπικά

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου συνεχίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης 80 χρόνων στη μουσική εκπαίδευση της πόλης με πολύ αγάπη για τα παιδιά της, δημιούργησε Νέες Σχολές και Τμήματα α) για παιδιά από 4-18 ετών και β) και για σπουδαστές από 18 ετών και άνω που σε συνδυασμό με τα Νέα Προγράμματα Σπουδών, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες γονέων και μαθητών για το μουσικό μέλλον των παιδιών τους αλλά και όλων όσων θέλουν να βάλουν τη μουσική στη ζωή τους.

Λειτουργούν οι αναγνωρισμένες από το Υπουργείο Πολιτισμού Σχολές.

Η Διεύθυνση του Ωδείου αντιλαμβανόμενη την δυσχερή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον τόπο μας, αποφάσισε να συνεισφέρει και αυτή με τον τρόπο της, μειώνοντας τα δίδακτρα και προσφέροντας χαμηλότερες τιμές σε ειδικές κατηγορίες σπουδαστών.

Τα αδέρφια – σπουδαστές του Ωδείου έχουν έκπτωση 10% στα δίδακτρα του κύριου μαθήματος που παρακολουθούν όπως και στις εγγραφές τους.

Οι σπουδαστές που κάνουν πάνω από ένα μάθημα έχουν έκπτωση 10% στα δίδακτρα των κύριων μαθημάτων τους.

Τα παιδιά των Μονογονεϊκών και Πολύτεκνων Οικογενειών δικαιούνται έκπτωση 10% στα δίδακτρα των κύριων μαθημάτων τους, αφού προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Είναι δωρεάν η συμμετοχή των σπουδαστών του ωδείου στο προπαρασκευαστικό τμήμα για την παιδική χορωδία σε παιδιά (από ηλικίες 7 – 9 ετών) και στην παιδική χορωδία (από ηλικίες 9 – 17 ετών).

Αγάπη για τη Μουσική

& Έμπρακτο Ενδιαφέρον για το Παιδί & τον Σπουδαστή…!

Οι εγγραφές στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου συνεχίζονται έως της 20 Οκτωβρίου, πληροφορίες κάθε μέρα 15:30 – 20:30 & Σάββατο πρωί 10:00-13:00, τηλ.: 26210 33179.

Περισσότερα Νέα