Πρωταθλητές της κολύμβησης στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας

24 Ιουλίου - 16:28 Τοπικά

Τέσσερις πρωταθλητές της Ελληνικής κολύμβησης βρέθηκαν την Τρίτη 11 Αυγούστου στην Αρχαία Ολυμπία και επισκέφθηκαν το Δημαρχείο της πόλης, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Πρόκειται για τους: Ρωμανό Αλυφαντή, προπονητή κολύμβησης σήμερα, με αξιοσημείωτη διαδρομή και συμμετοχές ως αθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνας 2004 και Πεκίνου 2008, Απόστολο Χρήστου, πρωταθλητή με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016 και με πρόσκληση για το Τόκιο 2021, τον αδελφό του Ιωάννη Χρήστου, πρωταθλητή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2019 στο Καζάν και τον Κωνσταντίνο Φωτόπουλο, πρωταθλητή με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία (ο παππούς του Διονύσιος Φωτόπουλος υπήρξε πρόεδρος της Κοινότητας).

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος υποδέχθηκε τους πρωταθλητές με ιδιαίτερη χαρά και είχε μαζί τους συνομιλία για το άθλημα και τις προοπτικές του. Ο κ. Γεωργιόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Ολυμπία, με τις αξίες που εκπέμπει, πρέπει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους τους Έλληνες αθλητές και όχι μόνο, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας στηρίζει ηθικά τις προσπάθειες των αθλητών για διάκριση. Ευχήθηκε ακόμη καλή επιτυχία στους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει οι αθλητές. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Ολυμπιακών Θεμάτων κα Ρόη Αντωνοπούλου και Πολιτισμού κ. Χάρης Σπηλιόπουλος.

Περισσότερα Νέα