Ψήφισμα υπέρ του Πειραιώς Σεραφείμ και των μοναχών της Εσφιγμένου από το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου ύστερα από πρόταση της Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου

24 Ιουλίου - 17:08 Τοπικά

Την Παρασκευή η Δημοτική παράταξη Ανεγένεσις στον Δήμο Πύργου, όπως είχε προαναγγείλει και υποσχεθεί κατέθεσε το παρακάτω προς ψήφιση στο Δημοτικό συμβούλιο. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΨΗΦΙΣΜΑ]

Η Δημοτική μας παράταξη «ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ στον Δήμο Πύργου»,πιστή στις αξίες που στήριξαν για αιώνες το Έθνος των Ελλήνων και πρέπει να έχουν όλοι οι υγιείς Έλληνες πολίτες,(αγάπη για την Πατρίδα, πίστη στην Θρησκεία και στήριξη στην Οικογένεια), αρνείται να υποκύψει στα κελεύσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που δεν θέλει Έθνη-Πατρίδες και σύνορα, αλλά επίσης προωθεί  την Αθεΐα και την Πανθρησκεία (στηριζόμενη σε καλοπληρωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, ΜΚΟ κλπ), προτείνει τα εξής:

α)Δηλώνουμε αντίθετοι με την εξοντωτική ποινή του Γέροντα Μεθοδίου  της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, αλλά και των υπολοίπων  συγκατηγορούμενών του, την στιγμή που η Ελληνική δικαιοσύνη για βαρύτατα αδικήματα, αποδέχεται  «ελαφρυντικά» και μοιράζει ποινές «χάδια»  σε βιαστές-παιδόφιλους, ένοπλους τρομοκράτες κλπ.

 

β)Δηλώνουμε αντίθετοι με την δίωξη του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, σύμφωνα με το νέο «αντιρατσιστικό» νόμο, από τα διάφορα «περίεργα» κέντρα στο εσωτερικό της χώρας μας, την στιγμή που το μόνο Θρησκευτικό συναίσθημα που διώκεται ανηλεώς είναι του Χριστιανού Ορθόδοξου!!

 

γ)Θεωρούμε και τις δύο περιπτώσεις αυτές ως δίωξη κατά της Ορθοδοξίας και τις καταγγέλλουμε δημόσια.

 

Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος-ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Οφείλουν όμως όλοι οι πολίτες να μάθουν και τα εξής.

Σας ενημερώνουμε ότι παρόλο την αρχική αρνητική στάση που κράτησαν οι δυο πρώτοι(και ισχυροί) άντρες της Δημοτικής αρχής (ουσιαστικά δίνοντας νεοταξική και ραγιαδίστικη «γραμμή» για  καταψήφιση) και παρόλο το τσιριχτό ΟΧΙ (και το σόου που έπαιξε πίσω από τους άλλους συμβούλους σιγοψιθυρίζοντας και προσπαθώντας να τους επηρεάσει ως άλλος Αρτέμης Μάτσας) της παράταξης που καμία σχέση δεν έχει με Θεό και Ορθόδοξη Πίστη, βρέθηκαν 16 Δημοτικοί σύμβουλοι, Πυργιώτες, Έλληνες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί που περήφανα είπαν το ΝΑΙ και επικράτησαν των υπολοίπων 8.

Γνώμη μας είναι ότι τίμησαν έτσι όχι εμάς που προτείναμε, αλλά  τους εαυτούς τους, τις οικογένειες τους και τους ψηφοφόρους τους (που πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι γι αυτή τη στάση). Ως παράταξη, ως Πυργιώτες και ως Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, τους ευχαριστούμε και τους δίνουμε συγχαρητήρια με την ευχή πάντα σε τέτοια σοβαρά θέματα που απειλούν τα Όσια και Ιερά μας, να είμαστε ενωμένοι, πέρα από ιδεολογίες και δογματισμούς. Αυτή η Πατρίδα με ομόνοια και συνεννόηση απελευθερώθηκε και υπάρχει ακόμα σε πείσμα των εχθρών της.

Θα ήταν σοβαρή παράλειψη να μην μάθουν οι Δημότες μας, αυτούς τους άξιους Δημοτικούς Σύμβουλους. Υπάρχουν και στον τόπο μας πολίτες που δεν υποτάσσονται στα σχέδια κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Και αυτό πρέπει να μας γεμίζει Αισιοδοξία….

Σας τους αναφέρω με την σειρά που ψήφισαν:

 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ– ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ– ΜΠΕΛΤΣΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ– ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ– ΖΟΥΜΠΑΚΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ– ΓΕΡΑΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ–  ΤΣΙΜΠΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ –ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ—ΣΕΪΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ– ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ–ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ–  ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ—ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου –ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη –ΚΟΡΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ και ο υπογράφων..

ΥΓ..για λόγους υγείας και επειδή η συνεδρίαση είχε κρατήσει αρκετές ώρες είχε αποχωρήσει οΔημοτικός σύμβουλος ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα το υπερψήφιζε και το επιβεβαίωσε ξανά και σήμερα.

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Χάρης Μιχαλακόπουλος…

Περισσότερα Νέα