Ψήφος εμπιστοσύνης από τη νεολαία στο Γιάννη Αργυρόπουλο. Να βγει μπροστά για την αναγέννηση του Πύργου κάλεσε τη νέα γενιά ο υποψήφιος δήμαρχος

24 Ιουλίου - 16:55 Τοπικά

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν οι νέες και οι νέοι του Πύργου στον Γιάννη Αργυρόπουλο με την εντυπωσιακή τους παρουσία στην εκδήλωση για τη νεολαία που διοργάνωσε ο συνδυασμός «Όραμα Δημιουργίας» το βράδυ της Δευτέρας στο Soul. H αίθουσα του γνωστού μπαρ αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τους φίλους του υποψηφίου Δημάρχου οι οποίοι κατέκλυσαν και τη στοά στην οδό Μιαούλη!

Η μαζική συμμετοχή τους στο κάλεσμα του Γιάννη Αργυρόπουλου επιβεβαίωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η νεολαία είναι στο πλευρό του και στηρίζει τον αγώνα του για να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή στο δήμο Πύργου.

Εμφανώς ικανοποιημένος ο ίδιος, από την ανταπόκριση στο καλεσμά του, συνομίλησε με όλους και τους παρότρυνε να εντείνουν τις προσπάθειες τους για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το ρεύμα νίκης που διαμορφώνεται για την παράταξη όσο πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών. «Η νέα γενιά πρέπει να πάρει τις τύχες του δήμου στα χέρια της, γι αυτό και σας καλώ να έρθετε μαζί μας», έλεγε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρεόυ, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Εύη Βεργοπούλου, Σάκης Κότσιφας και Μένης Χρόνης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της «Όρθιας Ελλάδας» Βάλια Μπερτσάτου και Δημήτρης Ντοάς, ο υποψήφιος περ. σύμβουλος με την παράταξη «Όλα από την Αρχή» Χρήστος Μπιλίρης

Περισσότερα Νέα