Πσνηλειακός: Σε πλήρες αδιέξοδο η ομάδα. Απέσυραν το ενδιαφέρον τους οι Ρήγας – Έξαρχος

24 Ιουλίου - 17:17 Αθλητικά

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχει ο Πανηλειακός όλα αυτά τα χρόνια είναι ο λόγος που οι δύο ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες της Πόλης, Γ. Ρηγας και Β. Έξαρχος απέσυραν το ενδιαφέρον τους για να μπουν στο νέο Δ.Σ της ομάδας. Όπως αναφέρουν σε επιστολή που απέστειλαν θα είναι δίπλα σε οποιαδήποτε ΥΓΙΗ εξέλιξη υπάρξει  για την ομάδα.

Κατόπιν αυτών οι κκ Ρήγας και Έξαρχος σταματούν τις οποιοσδήποτε ενέργειες, αλλά συνάμα δηλώνουν ότι θα είναι παρόντες λόγω της ανιδιοτελούς αγάπης για την ομάδα της πόλη σε κάθε ΥΓΙΗ προσπάθεια.
Αναλυτικά και οι ανακοίνωσή τους:
“Πριν 15 μέρες ξεκινήσαμε μια ειλικρινή και ανιδιοτελή προσπάθεια με σκοπό να εξετασθεί η υπάρχουσα κατάσταση του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, τα αποτελέσματα της οποίας θα έδειχναν εάν υπάρχει εφικτή και βιώσιμη λύση στο αδιέξοδο, το οποίο αντιμετωπίζει ο Πανηλειακός τα τελευταία χρόνια.
Μετά από μια σοβαρή και αναλυτική έρευνα που κάναμε στα οικονομικά- και όχι μόνο- στοιχεία αποκτήσαμε μια ξεκάθαρη και ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης, που ήταν απαραίτητη για την ενημέρωση των προσώπων- πολιτών που θα ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.
Δυστυχώς, η οικονομική κατάσταση του Πανηλειακού είναι τόσο τραγική και άρρωστη, δημιουργώντας ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο στις συζητήσεις μας με υγιείς επενδυτές του τόπου μας.
Η ειλικρίνεια στις συζητήσεις μας και στις προσεγγίσεις μας ήταν η αρχική μας δέσμευση, γιατί αυτό μας εκφράζει σαν ανθρώπους αλλά και σαν επαγγελματίες, δηλαδή δεν θα διανοούμαστε σε καμία περίπτωση να ωραιοποιήσουμε την υπάρχουσα κατάσταση συντελώντας στην αρνητική επιβάρυνση (ηθική- οικονομική) της εικόνας του Πανηλειακού, κάτι το οποίο γίνεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια.
Η προσπάθειά μας ξεκίνησε με θάρρος και ειλικρίνεια, συνεχίστηκε με εντιμότητα και αξιοπρέπεια και οδηγήθηκε σε αδιέξοδο λόγω δικαιολογημένης απουσίας υγιούς ενδιαφέροντος.
Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες λόγω της ανιδιοτελούς αγάπης μας για την ομάδα της πόλη μας σε κάθε ΥΓΙΗ προσπάθεια.

Με εκτίμηση,
ΡΗΓΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΞΑΡΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ”.

Περισσότερα Νέα