Πύργος: Έκλεψαν τσάντα από αυτοκίνητο και χρησιμοποίησαν την τραπεζική κάρτα! Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

24 Ιουλίου - 16:44 Τοπικά

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από δέκα ημέρες στον Πύργο. 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 32 και 25 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο 32χρονος την 5/10/2019 στο Λαγανά Ηλείας, αφαίρεσε από αυτοκίνητο ημεδαπού, μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες και διάφορα αντικείμενα.

Στη συνέχεια ο 32χρονος παρέδωσε τις τραπεζικές κάρτες στον 25χρονο δράστη, ο οποίος χρησιμοποιώντας την μια από αυτές πραγματοποίησε συναλλαγή σε πρατήριο καυσίμων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

 

Σύλληψεις για καταδικαστικές αποφάσεις 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 30χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών για κλοπή. 

 Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους για κλοπή.

Περισσότερα Νέα