Πύργος: Επαναλειτουργεί μετά απο 4 χρόνια η θεραπευτική πισίνα στο ΚΕΦΙΑΠ

24 Ιουλίου - 17:09 Τοπικά

Χρειάστηκαν να περάσουν 4 χρόνια αδράνειας μέχρι να επαναλειτουργήσει και πάλι η θεραπευτική πισίνα του ΚΕΦΙΑΠ για τα άτομα ΑμεΑ της περιοχής μας.
Την Παρασκευή το μεσημέρι στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ βρέθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος όπου παρουσίασε την επαναλειτουργία της πισίνας κάτι που είχε δεσμευτεί ο ίδιος όταν πρωτοανέλαβε χρέη Διοικητή.
Απο εδώ και στο εξής τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα μπορούν να κάνουν τις θεραπείες τους ώστε να ανακουφιστούν από τις ασθένειες όπως παραπληγία – τετραπληγία,  εγκεφαλικά επεισόδια,  εγκεφαλική παράλυση,  ορθοπεδικές και ρευματικές παθήσεις  κτλ.
Οι ωφελούμενοι θα μπουρούν να επισκέπτονται  την πισίνα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή ενώ θα έχουν και στη διάθεσή τους σε λίγο καιρό και 2 φυσικοθεραπευτές και 2 λογοθεραπευτές ενώ στο πρόγραμμα θα μπουν και προγράμματα ζωγραφικής, μουσικοκινητικής- θεατρικής αγωγής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων και τα οποία απευθύνονται κυρίως σε παιδιά με αναπηρία, χωρίς όμως να αποκλείονται από αυτά και ενήλικες με αναπηρία.

Περισσότερα Νέα