Πύργος: Επικίνδυνη κατάσταση στο Ειδικό Δημοτικό. Τουαλέτες, καυστήρας, ντεπόζιτο πετρελαίου συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο.

24 Ιουλίου - 19:15 Τοπικά

Την μεγάλη επικινδυνότητα που υπάρχει για την ασφάλεια των μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου από την ύπαρξη του καυστήρα πετρελαίου μέσα στο χώρο που βρίσκονται οι τουαλέτες του σχολείου  καταγγέλλει η Προέδρος του «Συλλόγου Ηλείας ΑμεΑ “ΗΛΙΣ”» Αγαθή Ρηγοπούλου.
Η κα Ρηγοπούλου επισκέφθηκε τους χώρους του σχολείου όπου φωτογράφησε την κατάσταση που επικρατεί και με ανάρτησή της στα social media αναφέρει:
“Κι επειδή υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να μη πιστεύουν αυτά που ανέφερα σε προηγουμένη ανάρτηση μου… Για το λόγο του αληθές κατόπιν επίσκεψης μου στο Ειδικό Δημοτικό Πύργου Πύργου ιδού τι αντίκρισα.
Όλα μαζί τουαλέτες, καυστήρας, ντεπόζιτο πετρελαίου χωρίς εξαερισμό και όλα αυτά σε ένα Ειδικό Σχολείο.
Εντομεταξύ έχει ζητηθεί επανειλημμένα να δουν τον καυστήρα για να ανάψουν καθώς χειμώνας και κρυώνουν τα παιδιά κι ακόμα περιμένουν….
Ο καυστήρας αυτός είναι πολυ παλιός μέσα στις τουαλέτες ΑΜΕΑ, χωρίς εξαερισμό.
Έτσι και εκραγεί καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει;;;;;
Το άλλο που εντόπισα είναι το αποχετευτικό σύστημα, έχει διαλυθεί υποδαπεδια με αποτέλεσμα να μυρίζει όλος ο χώρος, καθώς και μέσα στην αίθουσα που είναι παιδιά με βαριά αναπηρία.
Το προσωπικό διαμαρτύρεται αλλά φωνή βοωντος….
Έχουν φέρει υδραυλικό έχει διαπιστωθεί το πρόβλημα, πρέπει να σπάσουν όλο το χώρο να γίνουν έργα.
Τα συμπεράσματα δικά σας…..”

Περισσότερα Νέα