Πύργος: Γέμισε χρώματα και αισιοδοξία η πόλη στη 2η ποδηλατάδα (φωτο).

24 Ιουλίου - 19:32 Τοπικά

Πλημμύρισε χρώμα, χαρούμενες διαθέσεις, χαμόγελα παιδιών, εφήβων και ενήλικων,ο Πύργος το απόγευμα της Παρασκευής στη 2η Ποδηλατάδα που οργάνωσε ο Δήμος , το τμήμα Παιδείας, το τμήμα Αθλητισμού και το Γραφείο Εθελοντισμού συνεπικουρούμενοι από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Πύργου, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας ποδηλάτου.  

Το ραντεβού δόθηκε στην Αγία Βαρβάρα σημείο της αφετηρίας, με τους συμμετέχοντες, που ξεπέρασαν τους 500,  να δίνουν δυναμικό «παρών» και να δίνονται οι απαραίτητες οδηγίες.

Εκεί βρισκόταν ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος ο οποίος που χαιρέτισε την εκδήλωση ευχόμενος σε όλους υγεία και λέγοντας: “Ετοιμαζόμαστε να δώσουμε χαρά σε όλη την πόλη. Αυτή την ώρα στον Πύργο δίνουμε ένα μάθημα φιλικότητας στο περιβάλλον, δίνουμε ένα μάθημα βελτίωσης της ζωής μας καθημερινά. Το ποδήλατο δεν είναι μόνο ένα μέσο μεταφοράς, είναι γυμναστική, είναι ψυχαγωγία, είναι κοινωνικότητα.”

Στις 8 το απόγευμα  ακριβώς, όπως είχε προαναγγελθεί, ξεκίνησε η Ποδηλατάδα με προπορευόμενους τους αθλητές του Φιλαθλητικού Ομίλου Πύργου με τα ποδήλατά τους καθώς και της Τροχαίας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το παρών έδωσαν και εθελοντές.  Ακολούθησαν οι πολυάριθμοι συμμετέχοντες κρατώντας αποστάσεις, «αλωνίζοντας» με τα ποδήλατα την πόλη.

Στο χώρο του τερματισμού δώθηκε live συναυλία με τη ορχήστρα BAND MORENA.

Περισσότερα Νέα