Πύργος: Στο 100% η συμμετοχή στην απεργία των Φαρμακοποιών. Πορεία στο κέντρο της Πόλης.

24 Ιουλίου - 18:00 Τοπικά

Ξεκίνησε η 48ωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία για σήμερα Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Μαρτίου των Φαρμακοποιών σε όλη τη Χώρα. Οι Φαρμακοποιοί αντιδρούν στις πιέσεις της τρόικας και «όλων όσων θέλουν να διαλύσουν τα φαρμακεία».

Στον Πύργο οι Φαρμακοποιοί συγκεντρώθηκαν έξω απο το κτήριο της Περιφερειακής Διοίκησης και έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης μοιράζοντας παράλληλα ενημερωτικά έντυπα στους πολίτες.

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου:


«Οι Φαρμακοποιοί συνεχίζουν τον αγώνα τους απέναντι στα συμφέροντα που εδώ και τρία χρόνια αποσκοπούν στην διάλυση του ελληνικού φαρμακείου. Αυτός ο αγώνας ίσως δεν είναι ο τελευταίος είναι όμως ο πιο κρίσιμος. Με τις κινητοποιήσεις μας αυτές αποδεικνύουμε ότι ο κλάδος είναι ενωμένος και δυνατός, όταν διεκδικεί την επιβίωση και το μέλλον του. Η κοινωνία είναι και θα είναι μαζί μας. Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι, ακολουθώντας και τις οδηγίες του ΠΦΣ, άφησαν επαρκή αριθμό φαρμακείων ασφαλείας για τις έκτακτες ανάγκες. Τρόικα, ΟΟΣΑ, Υπουργείο Ανάπτυξης και τα μεγαλοσυμφέροντα έχουν απέναντι τους έναν κλάδο που ξέρει να αγωνίζεται».

Περισσότερα Νέα