Πύργος: Συνεχίζονται οι εργασίες αγροτοδασικού οδικού δικτύου σε Τοπικές Κοινότητες

24 Ιουλίου - 19:26 Τοπικά

Με εντατικό ρυθμό συνεχίστηκε και αυτές τις μέρες σε περιοχές της Τ.Κ. Γουμέρου, της Τ.Κ. Κουτσοχέρας, της Τ.Κ. Πεύκης, της Τ.Κ. Άγ. Άννας, καθώς και άλλες, όπου αυτό το διάστημα έχουν εγκατασταθεί εργολαβίες του Δήμου Πύργου, το πλαίσιο εργασιών για τη διάνοιξη και βελτίωση του αγροτοδασικού οδικού δικτύου.

Οι εργολαβίες αυτές, αφορούν διανοίξεις αγροτικών δρόμων και όλες τις απαραίτητες εργασίες που γενικότερα διευκολύνουν την κίνηση και την πρόσβαση των κατοίκων στις καλλιέργειες τους και στις περιουσίες τους, κι επίσης έχουν προληπτική διάσταση διευκόλυνσης πρόσβασης σε απευκταία περίπτωση τυχόν πυρκαγιάς.

–    Όπως έχει επισημανθεί και σε προηγούμενες σχετικές αναφορές, συνολικά, γίνονται ανάλογες εργασίες – μικρότερης ή μεγαλύτερης κατά περίπτωση, κλίμακας – σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες. Σαφέστατα και δεν μπορούν να γίνουν όλες οι εργασίες στον ίδιο χρόνο και σε όλο το εύρος του δήμου, αλλά όπως έχει τονίσει κι ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, δίνεται προτεραιότητα κατά περιόδους εκεί που παρατηρούνται οι μεγαλύτερες ανάγκες.

Περισσότερα Νέα