Σάλος σε πάρκιγκ στην Πάτρα: Νεαρός αγνόησε επιδεικτικά τις κάμερες ασφαλείας. Πως αντιδρά ο ιδιοκτήτης.

24 Ιουλίου - 17:08 Περίεργα

Αναστάτωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα συμβάν που έλαβε χώρα στο κέντρο της Πάτρας. Ξημερώματα Παρασκευής η κάμερα ενός ιδιωτικού πάρκινγκ συνέλαβε έναν νεαρό φοιτητή να κάνει την ανάγκη του εντός του χώρου και μάλιστα, δίπλα απ το ΙΧ τακτικού πελάτη της επιχείρησης μάρκας LANCIA.

Ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ ειδοποιήθηκε απ την εταιρία security που συνεργάζεται και έξαλλος έφτασε άμεσα στο σημείο με τον νεαρό να έχει ήδη εξαφανιστεί.

Το συμβάν μπορεί να  φαίνεται ασήμαντο, όμως έχει πάρει διαστάσεις από τον ιδιοκτήτη του πάρκιγκ ο οποίος θεωρεί δίκαια ότι βλάπτεται η εικόνα της επιχείρησής του. Ο Νόμος είναι με το μέρος του, αφού μια σειρά αδικημάτων στοιχειοθετούνται και έχουν καταγραφεί από τις  κάμερες: παραβίαση ιδιωτικού χώρου, βανδαλισμός ξένης περιουσίας και προσβολή της δημοσίας αιδούς.

“Είναι ανεπίτρεπτο”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης. “Δεν είναι δυνατόν να με προσβάλλουν έτσι και να αμαυρώνουν το όνομα της επιχείρησης μου. Ο πελάτης μου είδε το βίντεο και θα λάβει και εκείνος τα μέτρα του. Θα βρω όποιον το έκανε και στο επόμενο χτύπημα θα είμαι εκεί..”

Ο δράστης φάνηκε να έχει πρόθεση να χλευάσει την επιχείρηση, πράγμα που φάνηκε από τους δύο φίλους του οι οποίοι στέκονταν εκτός αυτής, έδειχναν την κάμερα και γελούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα καταγράφει πολύ καθαρά τον νεαρό ο οποίος είναι περίπου 20 ετων, πιθανόν φοιτητής, μελαχρινός με μούσια και άγριο πρόσωπο.

Ερωτηθείς για τις μελλοντικές του ενέργειες, ο ιδιοκτήτης ανέφερε:

«Αν ο νεαρός έρθει και μου ζητήσει συγνώμη και καθαρίσει το χώρο, θα θεωρήσω το συμβάν λήξαν.

Αν όμως δεν το κάνει, έχω ήδη ξεκινήσει τις τυπικές διαδικασίες για να πάρω άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να δημοσιοποιήσω την εικόνα που κατέγραψαν οι κάμερες. Η άδεια θα δοθεί άμεσα, γιατί ο χώρος είναι ιδιωτικός και υπάρχουν οι υποχρεωτικές ταμπέλες προειδοποίησης, την επόμενη εργάσιμη ημέρα και από την Τρίτη η φωτογραφία θα φιγουράρει στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και πάλι δεν φιλοτιμηθεί να ζητήσει συγνώμη θα προχωρήσω νομικά. Μόνο με αυτό τον τρόπο οι πελάτες μου θα πειστούν ότι σέβομαι και προστατεύω την περιουσία τους που μου εμπιστεύονται αλλά και θα αποτραπούν παρόμοια γεγονότα στο μέλλον. Ας μάθουμε όλοι να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας».

Περισσότερα Νέα