Σε αγαστή συνεργασία για το καλό του τόπου! Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιο είχε ο Ανδρέας Νικολακόπουλος.

24 Ιουλίου - 19:04 Τοπικά

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο Β’ είχε ο βουλευτής του νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση που είχε ο βουλευτής με το νέο Μητροπολίτη Ηλείας και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το έργο του Ποιμενάρχη. Παράλληλα ο κ. Νικολακόπουλος ζήτησε και έλαβε την ευλογία του με αφορμή τις επικείμενες εθνικές εκλογές στις οποίες διεκδικεί την επανεκλογή του.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης του έδωσε την ευλογία του και του ευχήθηκε δύναμη στο έργο του, επισημαίνοντας ότι η Ηλεία χρειάζεται νέους ανθρώπους που έχουν διάθεση για δουλειά και προσφορά στον τόπο, προκειμένου ο νομός μας να αναπτυχθεί και να ευημερήσει αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επιμέρους θέματα της Ηλείας, καθώς το ενδιαφέρον του Μητροπολίτη είναι μεγάλο για όλα όσα αφορούν το νομό μας και είναι γνωστή η σπουδαία συνεισφορά της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας και σπουδαίο το κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα.

Το έργο αυτό εξήρε ο κ. Νικολακόπουλος και ζήτησε από τον Μητροπολίτη να συνεχίσει να είναι αρωγός σε ζητήματα που άπτονται των δυνατοτήτων της Μητροπόλεως, επ’ ωφελεία των πολιτών και του τόπου.

Τόσο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης όσο και ο βουλευτής ανέφεραν ότι θα βρίσκονται σε στενή συνεργασία για όλα τα θέματα.

Περισσότερα Νέα