Σε αναβρασμό η ΔΕΕΠ Ηλείας. "Παγώνουν" το Χρήστο Γαβρά. Για αναληθείς καταγγελίες κάνει λόγο ο ίδιος.

24 Ιουλίου - 19:31 Τοπικά

Σε αναβρασμό βρίσκεται από χθες η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηλείας ύστερα από την απόφαση της Επιτροπής δεοντολογίας του κόμματος που έθεσε σε προσωρινή αναστολή τον πρόεδρο της οργάνωσης Χρήστο Γαβρά.

Εξ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το παρασκήνιο διαρκεί αρκετούς μήνες πιο πίσω καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας πριν περίπου 4 μήνες “χτύπησε καμπανάκι”  στον κο Γαβρά από την Αθήνα.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν  καταγγελίες από γαλάζια στελέχη της Ηλείας οτι ο  κος Γαβράς αφού διαμένει στην Αθήνα όπου και εργάζεται, δεν μπορεί (κατά τη γνώμη τους) να ασκήσει επαρκώς τα καθήκοντά του. 

Η αντίδραση του κου Γαβρά ήταν άμεση αφού προσκόμισε υπογραφές στήριξης τόσο από τους Βουλευτές Ηλείας της ΝΔ όσο και από κομματικά στελέχη του Νομού και τοπικές οργανώσεις. Επίσης όπως δήλωσε σε τοπική εφημερίδα: «Η επιμονή με την οποία εμφανίζεται από τους “ανησυχούντες διαμαρτυρόμενους” ότι δήθεν υπολειτουργεί η κομματική οργάνωση επειδή εγώ εργάζομαι στην Αθήνα (σε εταιρεία οργανισμού που ανήκει στο υπουργείο Υγείας ως επικουρικό προσωπικό) είναι αναληθής και υπηρετεί δόλιους σκοπούς και όχι την εύρυθμη λειτουργία της ΔΕΕΠ. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πρόβλημα η εργασία μου και δεν είναι εμπόδιο στην άσκηση των καθηκόντων μου όπως αποδεικνύεται και στην πράξη. Το επιχείρημα αυτό που κάθε λίγο και λιγάκι σας παρουσιάζουν καταρρίπτεται εκ των γεγονότων».

Περισσότερα Νέα