Σε Καϊάφα, Αρχ. Ολυμπία και Κατάκολο Ρώσοι επαγγελματίες του τουρισμού που επισκέπτονται τη Δυτ. Ελλάδα

24 Ιουλίου - 17:17 Τοπικά

        Aπό την Ηλεία, ξεκίνησε σήμερα 03 Ιουνίου η επίσκεψη ξένων δημοσιογράφων  και επαγγελματιών  του τουρισμού από τη Ρωσία, στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

        Αρχικά με την άφιξη τους επισκέφθηκαν τη λιμνοθάλασσα και τα ιαματικά λουτρά του Καϊάφα, συνοδευόμενοι από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κώστα Μητρόπουλο, ενώ στην συνέχεια  συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, παρουσία και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Δημήτρη Κωσταριά, με τον οποίο και συζήτησαν θέματα τουρισμού που αφορούν τον νομό μας και ανάπτυξη περαιτέρω τουριστικών σχέσεων με την χώρα της Ρωσίας.

        Στη συνέχεια επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας,  ενώ το βράδυ δείπνησαν στον Άγιο Ανδρέα Κατακόλου .

        Οι επισκέπτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τη φιλοξενία και τις δημιουργικές συναντήσεις, οι οποίες είχαν στόχο την τουριστική προβολή της Περιφέρειας, ενώ δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας.

         Οι επισκέψεις τουριστικών επαγγελματιών και δημοσιογράφων και από άλλες χώρες του εξωτερικού θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με νέα group.

Περισσότερα Νέα