Σεμινάριο με τον Β. Κατσικονούρη: Αυτί και μάτι του δραματουργού, για μέλη θεατρικών ομάδων και για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

24 Ιουλίου - 17:09 Τοπικά

Μία συνάντηση που αποσκοπεί στην άσκηση και εξάσκηση ενός δραματουργικού βλέμματος πάνω στον κόσμο και στα πράγματα είναι το σεμινάριο με τον θεατρικό συγγραφέα Βασίλη Κατσικονούρη, με τίτλο «Αυτί και μάτι του δραματουργού». Το σεμινάριο είχε αρχικά προγραμματιστεί να υλοποιηθεί κατά την διάρκεια του κύριου κορμού δράσεων του Φεστιβάλ, στις αρχές Δεκεμβρίου, ωστόσο πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Μαρτίου, στις 16:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στον Πύργο. Ένα σεμινάριο που απευθύνεται κυρίως σε μέλη θεατρικών ομάδων και εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο θα έχει τρίωρη διάρκεια και έχει στόχο την ανίχνευση του ανθρώπινου δράματος πίσω και πέρα από τους μηχανισμούς της καθημερινότητας, την ανασύστασή του και στην αναδημιουργία του επί σκηνής. Ως θεατρικό έργο.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στην Γραμματεία του Φεστιβάλ, ως την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στο e-mailolympiaiff@gmail.com.

Περισσότερα Νέα