«ΣΦήγΚΕΣ»: Έφεραν το καλοκαίρι στην πλατεία του Πύργου. Παρέλασαν με το άρμα της «Πανσελήνου των Λουλουδιών»

24 Ιουλίου - 19:33 Τοπικά

Μια ξεχωριστή παρέλαση παρακολούθησαν οι κάτοικοι του Πύργου το μεσημέρι του Σαββάτου στα πλαίσια της εκδήλωσης «Πανσέληνος των Λουλουδιών» που οργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Η παρέλαση διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συγκεκριμένα: Μανωλοπούλου (Διοικητήριο) , Μπιζανίου, 28ης Οκτωβρίου, Κεντρική Πλατεία Πύργου όπου  πραγματοποιήθηκε συναυλία από την ομάδα κρουστών και την χορωδία των Σφηγκών.

Κυρίαρχο χρώμα το λιλά και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει η άνθινη «σφήγκα» σήμα κατατεθέν των αγαπημένων «ΣΦηΓΚΩΝ» που πάντα ξέρουν να μας τσιμπούν με ευφάνταστους τρόπους.

Στην κεντρική πλατεία βρέθηκε και ο  Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας, κ. Κοροβέσης ο οποίος ανέφερε:  «στο φετινό και ιδιαίτερα πλούσιο και ποικιλόμορφο πολιτιστικό πρόγραμμα της ΠΔΕ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει μια γιορτή αποχαιρετισμού στην Άνοιξη, την εποχή που μας δημιουργεί το συναίσθημα της Αναγέννησης, της Νέας αρχής , το συναίσθημα που όλοι μας αναζητήσαμε μετά από μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας. Το πολιτιστικό πρόγραμμα της ΠΔΕ σχεδιάστηκε με γνώμονα όχι μόνο της διατήρησης αυτού του συναισθήματος αλλά και την δημιουργία εικόνων και αναμνήσεων που θα μας συντροφεύουν για χρόνια».

Περισσότερα Νέα