Σημαντικές ζημιές σε δίκτυα και υποδομές στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων από την κακοκαιρία

7 Ιανουαρίου - 19:10 Τοπικά

Καταστροφές   σε δίκτυα και υποδομές  προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που σημειώθηκαν από το βράδυ του Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Από τις έντονες βροχοπτώσεις που συνοδεύτηκαν και από ισχυρούς ανέμους, σημειώθηκαν σημαντικές  ζημιές  στην αγροτική οδοποιία, σε μια εποχή που εξακολουθεί να γίνεται η συγκομιδή ελιών σε πολλά σημεία του δήμου,  με συνέπεια να είναι αδύνατη η πρόσβαση στα χωράφια των παραγωγών.

Παράλληλα  από την έντονη όσο και πολύωρη κακοκαιρία  υπήρξαν  καταστροφές  σε υδρομαστεύσεις  κοινοτήτων, ενώ συγχρόνως παρατηρήθηκαν και κατολισθητικά φαινόμενα κυρίως σε χωριά όπου στο παρελθόν είχαν  προκληθεί  ανάλογα προβλήματα.

Ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων με επικεφαλής το δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο,  προσπαθεί ν’ αντιμετωπίσει  τα σημαντικά προβλήματα που δημιούργησε στο πέρασμα της η έντονη κακοκαιρία, τα οποία ωστόσο απαιτούν  την άμεση μέριμνα  εκ μέρους της πολιτείας,  για την ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων και παραγωγών.

Περισσότερα Νέα