Σημαντική χορηγία δέκα (10) τουρνικέ σε Ο.Π.Κ.Ε/Υ.Α Πύργου

10 Ιανουαρίου - 20:17 Τοπικά

Σε μια πολύ σημαντική προσφορά – χορηγία στην Αστυνομική Δ/νση Ηλείας και συγκεκριμένα σε Ο.Π.Κ.Ε & Υ.Α Πύργου προχώρησε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κάβουρας. Ο κος Κάβουρας δώρησε δέκα (10) τουρνικέ (ιμάντες ισχαιμικής περίδεσης) στους Αστυνομικούς.

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Γρηγόρης Κατσώλης ανέφερε:

“Εκ μέρους του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μας στον ιδιοκτήτη καταστήματος ηλεκτρολογικών υλικών στον Πύργο Ηλείας κ. ΚΑΒΟΥΡΑ Ανδρέα για την ευγενική χορηγία δέκα (10) τουρνικέ (ιμάντες ισχαιμικής περίδεσης) στους συναδέλφους της Ο.Π.Κ.Ε/Υ.Α Πύργου.

Η αναγνώριση της προσφοράς μας στην κοινωνία απο απλούς ανθρώπους του μόχθου αποτελει για εμάς το μεγαλύτερο παράσημο και μας γεμίζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση & δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε να ασκούμε τα καθήκοντα μας με τον ίδιο ζήλο.

Το γεγονός οτι πολλές φορές οι συνάδελφοι καταβάλουν απο το υστέρημά τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα απολύτως αναγκαία εφόδια για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, καθιστά την συγκεκριμένη δωρεά ακόμα πιο σημαντική και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για αυτήν.”

Περισσότερα Νέα