Σίσσυ Πολυδώρου: Η Ηλεία που "έριξε στα γόνατα" την Έλενα Παπαρίζου

24 Ιουλίου - 19:14 Τοπικά

Έκανε τους Κριτές να πατήσουν το κουμπί από την πρώτη νότα. Στη συνέχεια έκανε την Έλενα Παπαρίζου να “πεσει στα γόνατα” ! Ο λόγος για τη Σίσσυ Πολυδώρου, που το ταλέντο της στο τραγούδι ήταν μάλλον δεδομένο, αφού πήγε στο The Voice, με συστάσεις της μίας και μοναδικής εθνικής μας τραγουδίστριας, Μαρινέλλας!

Η παίκτρια έλκει την καταγωγή της από την Ηλεία και συγκεκριμένα από τη Μυρτιά του Δήμου Πύργου, όπου και έχει ρίζες και συγγενείς, ενώ η ίδια , αλλά και η οικογένειά της διαμένουν στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Η Σίσσυ εμφανίστηκε στη σκηνή και η φωνή της από το πρώτο δευτερόλεπτο μάγεψε τους κριτές, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ζηλεύω». Μάλιστα πριν καν προλάβει να τραγουδήσει την δεύτερη λέξη από το τραγούδι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς γύρισαν τις καρέκλες τους.

Ο Πάνος Μουζουράκης άφησε μερικά δευτερόλεπτα να περάσουν μέχρι να πατήσει το κουμπί, καθώς ήθελε να απολαύσει την φωνή της Σίσσυς. Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς σηκώθηκε από την καρέκλα του και πήγε στον Πάνο Μουζουράκη για να πατήσει το κουμπί του, αλλά εκείνος το έβγαλε από την θέση του. Τελικά γύρισε και αυτός την καρέκλα του μετά από λίγο.

Όπως ήταν λογικά, μόλις η Σίσσυ ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, οι τέσσερις κριτές «έπεσαν» πάνω της για να την πάρουν ο καθένας στην ομάδα του.

Μάλιστα η Έλενα Παπαρίζου έφτασε στο σημείο να γονατίσει επί σκηνής προσπαθώντας να πείσει την Σίσσυ (η οποία είχε στο πλευρό της και τη μητέρα της) να πάει στην ομάδα της!

Και τελικά η κίνηση αυτή της Έλενας… έπιασε τόπο, αφού η Σίσσυ πήγε στο team Helena!

 

Περισσότερα Νέα