Σκουπίδια Πύργου: Στο ίδιο έργο θεατές. Μηνύσεις και κινητοποιήσεις από φορείς

24 Ιουλίου - 17:21 Τοπικά

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν όσοι συμμετείχαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε μοναδικό θέμα τις εξελίξεις για τα απορρίματα.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν αρκετοί δημότες και εκπρόσωποι φορέων οι οποίοι έγιναν μάρτυρες μιας ακόμα άγονης συζήτησης γεμάτη ένταση , στείρες αντιπαραθέσεις και χωρίς εξέυρεση ουσιαστικής λύσης .

Παρατηρήσαμε για ακόμα μια φορά προσωπικές κόντρες και καμία διάθεση συναίνεσης μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων.

Ο Δήμαρχος Πύργου “επιτέθηκε” στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος λέγοντας χαρακτηριστικά οτι ο Πύργος αποτελεί ξένο σώμα για αυτήν και κάλεσε τον Περιφερειάρχη έστω και την ύστατη ώρα να δώσει λύση όπως έδωσε ο κος Τατούλης για το πρόβλημα της Τρίπολης.

Ένταση επικράτησε όταν το λόγο έλαβε ο κος Αντωνακόπουλος ο οποίος κατηγόρησε τη Δημοτική αρχή για ολιγορία και καθυστέρηση λέγοντας ότι θυμίζοντας στο Δήμαρχο οτι προεκλογικά φώναζε οτι έχει τη λύση ενώ στην ουσία δεν είχε τίποτα. Ο κος Αντωνακόπουλος πρότεινε να δημιουργηθεί μία επιτροπή σωτηρίας της πόλης που θα συμμετέχουν και φορείς.

Ξεκινούν Κινητοποιήσεις και μηνύσεις

Στην αίθουσα του Δημοτικού παραβρέθηκαν, όπως προαναφέραμε, και αρκετοί δημότες οι οποίοι δήλωσαν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη ενώ οι εκπρόσωποι της επιτροπής αγώνα «για ένα Πύργο χωρίς σκουπίδια» δήλωσαν πως ξεκινούν κινητοποιήσεις και προχωρούν σε μηνύσεις για υποβάθμιση του περιβάλλοντος και έκθεση πολιτών σε κίνδυνο. (διαβάστε όλη την ανακοίνωση στην επισυναπτόμενη φωτό)

Περισσότερα Νέα