Σωτ. Σωτηρόπουλος – "Γράμμα" στο Δήμαρχο ΑΡΧ ΟΛΥΜΠΊΑΣ….: Το μεγάλο "ΟΡΑΜΑ" του Δημάρχου και το νέο φρούτο που λέγεται "ΔιοΝΕΟσις"

24 Ιουλίου - 19:27 Τοπικά

Του Σωτήρη Χ. Σωτηρόπουλου* 

Ένας ακόμη “πομπώδης” λόγος του Δημάρχου μας, που αξίζει τον κόπο να τον διαβάσετε. Όχι τόσο για να θαυμάσετε την “οραματική” προοπτική που περιγράφει πολύ ωραία ο Δήμαρχος (σ. δεν ξέρω αν ο ίδιος τα έγραψε ή κάποιος λογογράφος του) αλλά να ακούσετε για μια ακόμη φορά τα “ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ” που τόσα χρόνια βασανίζουν το πολυδιαφημισμένο Μπραντ Ναϊμ της Ολυμπιακής πρωτεύουσας που δυστυχώς ακόμη παραμένει παγκοσμίως, ως “ο φτωχός συγγενής” των ιστορικών πόλεων της Οικουμένης !!!….

Και τι δεν ακούσαμε στην ομιλία αυτή του Δημάρχου μας. Τώρα βρήκαμε και τον σωτήρα μας που λέγεται “ΔιοΝΕΟσις” (!??!!)…. Άντε τώρα να καταλάβεις τι τεκταίνεται από το νέο αυτό …φρούτο που μας προέκυψε….

Κάπου έχω την υποψία, ότι αρχίζει να εκποιείται “μπιρ παρά”, αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΌΝΟΜΆ του πρώτου τη τάξει Δήμου της χώρας…

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα:

“…Στην εκπόνηση αυτής της μελέτης, ο Δήμος της Αρχαίας Ολυμπίας έρχεται να βοηθήσει με μια σειρά μελετητικών κειμένων και στρατηγικών σχεδίων που έχει εκπονήσει και ολοκληρώνει με παραδοτέα (Στρατηγική Μελέτη Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης, Στρατηγική Μελέτη Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), ΣΦΗΟ,ΣΑΠ κλπ) και τα οποία είναι στη διάθεση της διαΝΕΟσις για την διευκόλυνση του έργου της…”

Εσείς αγαπητοί αναγνώστες, δεν ζαλιστήκατε με τα ΟΧΕ, ΣΒΑΚ, ΣΦΗΟ, ΣΑΠ και δεν συμμαζεύεται;

Δήμαρχε, σύνελθε…

Άφησε τα ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ , γιατί σε λίγο θα είναι “ΨΕΎΤΙΚΑ” που λέει και το λαϊκό άσμα…

Προσγειώσου στην σκληρή πραγματικότητα και άφησε τις διάφορες “ΔιοΝΕΟσις” και τους λοιπούς σωτήρες που κάθε τόσο μας προκύπτουν….

Άκουσε τη φωνή της συνείδησης όλων αυτών που σε “θρόνιασαν” στον μεγάλο θώκο που κάθεσαι… Και περίμεναν άλλα και άλλα βλέπουν!!!…

*Σωτήρης Σωτηρόπουλος

Δημότης-Πολίτης

Πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών “ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ “

Περισσότερα Νέα