Σοβαρές καταγγελίες του προέδρου ηχητικών Αχαΐας-Ηλείας: «Με κουπόνια του ΚΚΕ παίρνεις δουλειές!»

21 Μαρτίου - 23:14 Τοπικά

Βαρύτατες καταγγελίες για τον τρόπο που δίνει δουλειές και αναθέσεις ο Δήμος Πατρέων σε πολιτικά αρεστούς του κάνει σήμερα στην «Π» ο πρόεδρος του Σωματείου Ηχητικών Αχαΐας-Ηλείας, κάνοντας λόγο για απευθείας αναθέσεις, μέσω… κουπονιών του ΚΚΕ!

Ο Ανδρέας Πάτσης, μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», υποστηρίζει:

«Σε αυτή την πόλη δεν υπάρχει σωτηρία. Είμαι 32 χρόνια στο επάγγελμα αυτό, έχω κάνει πάρα πολλές συνεργασίες παλαιότερα με τον Δήμο Πατρέων. Εχω αναλάβει τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης, αλλά πλέον αποφεύγω να συμμετέχω. Ο Δήμος Πατρέων έχει μετατραπεί σε «μαγαζί». Για να είσαι αρεστός στον Δήμο και να σου δίνει δουλειές, θα πρέπει να αγοράζεις κουπόνια του ΚΚΕ! Για να παίρνεις απευθείας αναθέσεις από τον Δήμο, θα πρέπει να είσαι ο άνθρωπός τους και για να είσαι αρεστός, θα πρέπει να παίρνεις κουπόνια του κόμματος! Εγώ δεν αγοράζω κουπόνια του ΚΚΕ και δεν είμαι αρεστός στη δημοτική αρχή Πελετίδη και έτσι δεν παίρνω δουλειές του Δήμου. Δεν με απασχολεί εμένα όμως, γιατί συνεργάζομαι με πολλούς άλλους δήμους της χώρας. Πήρα το καρναβάλι της Λευκάδας, συνεργάζομαι με την Κόρινθο, την Καλαμάτα, τη Ζάκυνθο κ.ά. Αλλά όμως δεν παίρνω δουλειές από τον Δήμο της πόλης μου και δεν με ενοχλεί!».

Σοβαρές καταγγελίες του προέδρου ηχητικών Αχαΐας-Ηλείας: «Με κουπόνια του ΚΚΕ παίρνεις δουλειές!» - Ο Ανδρέας Πάτσης μιλάει αποκλειστικά στην «Π»

Ο Ανδρέας Πάτσης

Στις επίμονες ερωτήσεις της «Π» για περαιτέρω εξηγήσεις, ο κ. Πάτσης σημειώνει:

«Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι λειτουργεί διαφορετικά ο Δήμος! Πώς νομίζετε ότι παίρνουν τις δουλειές στην Πάτρα; Δίνεις-παίρνεις, τόσο απλά! Χωρίς… κουπονάκια του ΚΚΕ, δεν υπάρχει σωτηρία! Μην πέφτετε από τα σύννεφα, δίνεις-παίρνεις. Ετσι γίνεται εδώ!».

Σε ερώτηση της «Π» εάν έχει καταγγείλει αυτές τις μεθοδεύσεις μέσω του Σωματείου του, ξεκαθαρίζει: «Τα έχω καταγγείλει πολλές φορές ως πρόεδρος του Σωματείου. Αλλά δεν έχει γίνει τίποτα…».

Παράλληλα, ο κ. Πάτσης προκαλεί τον Δήμο να απαντήσει:

«Ποια ήταν η Επιτροπή παραλαβής του έργου της ηχητικής εγκατάστασης; Ποιοι ήταν οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι του Δήμου, που υπέγραψαν την παραλαβή του έργου; Υπήρξε πρωτόκολλο παραλαβής και ποιοι το υπέγραψαν; Έλεγχαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης τη λειτουργία των ηχείων;».

pelop.gr

Περισσότερα Νέα