Σοβαρό τροχαίο με ένα νεκρό στον Πύργο, στο δρόμο προς τη Μούτελη.

24 Ιουλίου - 17:17 Τοπικά

Τροχαίο με έναν νεκρό  συνέβη σήμερα το απόγευμα στην οδό Καταραχίου στον δρόμο προς την Μούτελη στον Πύργο. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν ένα ιχ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις  νεαροί και ένα μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 70 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ηλικιωμένος προπορευόταν, αφού και τα δύο οχήματα κινούνταν με την ίδια κατεύθυνση. Όταν κάποια στιγμή θέλησε να στρίψει αριστερά για να πάει στο σπίτι του,  το αυτοκίνητο, το οποίο ερχόταν από πίσω και ίσως επιχειρούσε προσπέραση εκείνη τη στιγμή, παρά την προσπάθεια να φρενάρει και να αποφύγει το μηχανάκι, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πέσει με φόρα πάνω στον ηλικιωμένο, ο οποίος τραυματίστηκε   βαριά.  

Το τραγικό περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των εγγονών και συγγενών του 70χρονου, οι οποίοι εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο μπαλκόνι και παρακολουθήσαν τον συμβάν.

Στον τόπο έσπευσε αμέσως η τροχαία και κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον τραυματισμένο. Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί, ο ηλικιωμένος τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Περισσότερα Νέα