Σούλα Τζίνη – Φώτης Ανδρικόπουλος – Δημήτρης Αντωνέλλος – Ντίνος Μπίρμπας στο πλευρό του Μάκη

24 Ιουλίου - 17:55 Τοπικά

Τέσσερα δοκιμασμένα στελέχη της παράταξης του Μάκη Παρασκευόπουλου μιλούν για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές και ξεκαθαρίζουν γιατί θα συνεχίσουν στο πλευρό του σημερινού δημάρχου. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Σούλα Τζίνη, Φώτης Ανδρικόπουλος, Δημήτρης Αντωνέλλος και Ντίνος Μπίρμπας αναφέρονται στο έργο που έχει επιτελέσει η και δημοτική αρχή, επισημαίνουν ότι στη σημερινή δύσκολη πολιτική και οικονομική συγκυρία δεν χωρούν πειραματισμοί ή πισωγυρίσματα και δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις δυνάμεις του για την ολοκλήρωση ενός έργου που θα κάνει τον Δήμο Πύργου να ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους έχουν ως εξής:

Σούλα ΤΖΙΝΗ, δημοτική σύμβουλος

Προχωρούμε μπροστά με σύνεση, γνώση και αποφασιστικότητα

Την στιγμή που κάποιοι άλλοι σήμερα αρχίζουν να οραματίζονται και να σχεδιάζουν για τον δήμο του Πύργου, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε το 2006 μαζί με τον Δήμαρχο Μάκη Παρασκευόπουλο. Συνεχίζουμε την δύσκολη μάχη με την καθημερινότητα, συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε κοινωνικές δομές και να βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους νέους, να παράγουμε πολιτισμό, να «χτίζουμε» τον Δήμο του Πύργου για το σήμερα και το αύριο.

Επενδύουμε στο μέλλον του τόπου, προσεγγίζουμε τα τοπικά προβλήματα χωρίς να μένουμε σε διαπιστώσεις, δρομολογούμε και υλοποιούμε τις λύσεις που αποτελούν προϊόν ευρύτερης συμμετοχής και συναίνεσης. Διεκδικούμε αγωνιστικά την λύση των προβλημάτων, διαχειριζόμαστε με διαφάνεια και αίσθημα ευθύνης τα θέματα του δήμου. Θέτουμε σε προτεραιότητα την κοινωνική αλληλεγγύη, επεκτείνουμε τις κοινωνικές δομές πρόνοιας και είμαστε αλληλέγγυοι στους πολίτες που δοκιμάζονται από την κρίση.

Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο, με ικανότητα και γνώση, προχωράμε μπροστά. Στις 18 Μαΐου ανανεώνουμε την θητεία της παράταξής μας, με την στήριξη των πολιτών, συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγράμματός μας, που μέρα με την μέρα γίνεται πράξη.

Φώτης Ανδρικόπουλος, δημοτικός σύμβουλος

Συνεχίζουμε χωρίς πειραματισμούς

Από αυτό τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς. Για εμάς, δεν είναι ένας νέος αγώνας, είναι αυτός που αποφασίσαμε να δώσουμε όλοι μαζί το 2006, για να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο, να τερματίσουμε την στασιμότητα που κατέτασε τον Πύργο στην κατηγορία των συνηθισμένων επαρχιακών πόλεων και άφηνε τις τοπικές κοινότητες στο περιθώριο. Μέσα στα χρόνια που μεσολάβησαν, πολλά έχουν αλλάξει. Το δικό μας έργο το διαπιστώνει κανείς αβίαστα, σε κάθε σημείο αυτού του δήμου. Περνώντας πολλές Συμπληγάδες, καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν δήμο οικονομικά υγιή, οργανώσαμε τις υπηρεσίες του, κερδίσαμε το στοίχημα των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που ήδη υλοποιούνται αλλάζοντας την ιστορία ολόκληρου του δήμου. Καθημερινό μέλημά μας ήταν και παραμένει η βελτίωση της καθημερινότητας, η ποιότητα ζωής ενώ βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες, μέσα από κοινωνικές δομές που λειτουργούν με ισορροπία και αποτελεσματικότητα. Η παιδεία και το περιβάλλον, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός αποτέλεσαν πάντα βασικούς άξονες δράσεις για μια δημοτική αρχή που δεν αναλώθηκε σε επικοινωνιακές μεγαλοστομίες, αλλά έσκυψε πάνω στα προβλήματα και με οργανωμένη και στοχευμένη δουλειά προώθησε την επίλυσή τους.

Πιστεύω ότι οι πολίτες που καθημερινά ζουν αυτή την αλλαγή νοοτροπίας στην πράξη, αγνοούν τις «σειρήνες» και παραμένουν σταθεροί στον στόχο, να κάνουμε τον δήμο Πύργου πρωτεύουσα πόλη.

Δημήτρης Αντωνέλλος, δημοτικός σύμβουλος

Σταθεροί και αταλάντευτοι στο στόχο μας

Ο Μάκης Παρασκευόπουλος, μέσα από την υπεύθυνη και συνετή πορεία διαχείρισης των προβλημάτων του δήμου, αποτελεί μοναδική εγγύηση ότι ο τόπος μας, παρά τις δύσκολες συνθήκες της εποχής, μπορεί να προχωρά, να αναπτύσσεται, να εκσυγχρονίζεται.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να πειραματίζεται, δεν μπορεί να ακυρώσει το έργο που καθημερινά αντικρίζουν οι πολίτες του δήμου. Δεν μπορεί να αναζητήσει «μαγικές συνταγές», μακριά από την ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων. Δεν μπορεί να αγνοεί τα προβλήματα, να τα υποβαθμίζει, να μην έχει πρόταση. Κυρίως, δεν μπορεί η τύχη του δήμου να αφεθεί στα χέρια ανθρώπων που δεν έχουν πρόταση ή ακόμη και αν έχουν, δεν έχει τις προϋποθέσεις τις υλοποίησης.

Εμείς, συνεχίζουμε την πορεία μας, με ρεαλισμό και όραμα. Προσεγγίζουμε και δίνουμε λύση στα προβλήματα, δίνουμε από κοινού τον αγώνα μας στην πράξη, χωρίς περιχαρακώσεις, εξαιρέσεις, αποκλεισμούς και εσωστρέφειες. Και συνεχίζουμε να διεκδικούμε, προσβλέποντας στην ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία των συμπολιτών μας.

Κωνσταντίνος Μπίρμπας, δημοτικός σύμβουλος

Κανένα πισωγύρισμα, καμία αναβολή

Έχοντας ταχθεί εδώ και χρόνια στον αγώνα για το κοινό καλό, έχοντας οραματιστεί και σχεδιάσει μαζί με τον Μάκη Παρασκευόπουλο το αύριο που όλοι θέλουμε για τον δήμο μας, δεν μπορώ παρά να συνεχίσω να υποστηρίζω στην πράξη το έργο που έχει παραχθεί και να αγωνίζομαι για να ολοκληρωθεί. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή, θα ήταν αυτοαναίρεση σε προσωπικό επίπεδο και επικίνδυνος ελιγμός για τον τόπο, για το σήμερα και το αύριο.

Με ξεκάθαρες θέσεις και ρεαλιστικό προγραμματισμό, συνεχίζουμε όλοι μαζί για να δώσουμε ελπίδα μιας καλύτερης ζωής, μέσα από έναν δήμο που έχει πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, τον δημότη. Στηρίζουμε σθεναρά τις έννοιες ανοιχτός και ανθρώπινος. Ανοιχτός, γιατί πιστεύουμε ότι ο δήμος πρέπει να ανήκει πραγματικά στους πολίτες του, ανθρώπινος γιατί θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο να δώσουμε ανάσα ζωής στους συμπολίτες μας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται. Και σε αυτό δεν χωρά κανένα πισωγύρισμα, δεν χωρά καμία αναβολή.

Περισσότερα Νέα