Στέγη σε συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Πύργου από τη Μητρόπολη Ηλείας

24 Ιουλίου - 17:01 Τοπικά

Στέγη στους συγγενείς των ασθενών που νοσηλεύονται στην ΜΕΘ Πύργου και είναι από περιοχές εκτός Ηλείας προσφέρει η Ι.Μ Ηλείας προσπαθώντας έτσι να καλυτερεύσει τις συνθήκες διαβίωσής τους στον Πύργο.

Σε ευχαριστήριο μηνυμά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλείας , Κώστας Διαμαντόπουλος αναφέρει:

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημά μας για προσφορά στέγης σε μόνιμη βάση στους συνοδούς ασθενών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου των οποίων η μόνιμη κατοικία τους είναι εκτός νομού Ηλείας.
Μέχρι σήμερα οι συνοδοί των συγκεκριμένων ασθενών είτε αναλάμβαναν οι ίδιοι σημαντικό οικονομικό βάρος με δεδομένη τη μακροχρόνια νοσηλεία των ασθενών, είτε παρέμεναν στους χώρους του Νοσοκομείου κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Η παρέμβαση του Μητροπολίτη Ηλείας αποτελεί μία ακόμα απόδειξη του τεράστιου κοινωνικού έργου που επιτελείται από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, καλύπτοντας κενά και ατέλειες του υπάρχοντος συστήματος Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας.

Περισσότερα Νέα