Στην Ηλεία ο γραμματέας του τμήματος αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Φάνης Κουρεμπές

24 Ιουλίου - 19:32 Τοπικά

             Την Πέμπτη 02 Ιουνίου θα επισκεφτεί το νομό μας, προσκεκλημένος της Ν.Ε.  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας, ο γραμματέας του τμήματος αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ  κ. Φάνης Κουρεμπές για να έχει μία σειρά από συναντήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζοντας να αναδεικνύει τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων, μετά και τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρός μας Αλέξης Τσίπρας πριν λίγες ημέρες με αγρότες και κτηνοτρόφους της Ηλείας, πρωτοστατεί όχι μόνο στην ανάδειξη των προβλημάτων των ανθρώπων της πρωτογενούς παραγωγής αλλά και να προτείνει λύσεις.

Προβλήματα που επιφέρουν οι άστοχες πολιτικές της κυβέρνησης που εγκλωβισμένη και στις ιδεοληψίες της δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα αντί να λύνει αυτά που προκύπτουν. Στο υπέρογκο κόστος παραγωγής και εκτροφής, στην μη έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων, στην εγκατάλειψη της υπαίθρου και τόσων άλλων ζητημάτων που επιφέρει η κυβερνητική απραξία, ήρθε να προστεθεί και η έλλειψη εργατών γης που απειλεί να τινάξει στον αέρα την πρωτογενή παραγωγή από άκρη ως άκρη της χώρας.

Ζήτημα που πολύ έγκαιρα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε αναδείξει προτείνοντας λύσεις που αν η κυβέρνηση της είχε αποδεχθεί αυτή τη στιγμή το πρόβλημα θα ήταν ήσσονος σημασίας.

                Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κου Κουρεμπέ έχεις ως εξής:

ü  Στις 11:00 π.μ συνάντηση στα γραφεία του αγροτικού συνεταιρισμού Τραγανού με μέλη του συνεταιρισμού και της Ο.Π. εσπεριδοειδών Τραγανού.

ü  Στις 12:15 μ.μ. επίσκεψη στη βιομηχανία τροφίμων ΚΩΖΑΤ στο Τραγανό.

ü  Στις 13:00 μ.μ. συνάντηση στη Γαστούνη με μέλη του πανηλειακού αγροκτηνοτροφικού συνεταιρισμού και αγρότες και κτηνοτρόφους του Ηλειακού Κάμπου.

ü  Θα ακολουθήσει επίσκεψη σε καρπουζοχώραφα του νομού για συζήτηση επί τόπου με τους παραγωγούς.

Περισσότερα Νέα