Στην Κέρκυρα για τη συνεδρίαση της επιτροπής «Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας», της ΚΕΔΕ οι Γαβρίλής Λιατσής – Δημ Μεσσαλάς

24 Ιουλίου - 17:04 Τοπικά

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριο Μεσσαλά και τον Δ/ντή Προγραμματισμού κ. Άρη Φιλιππόπουλο, αναχώρησε χθες Πέμπτη για την Κέρκυρα προκειμένου να συμμετάσχει στην Επιτροπή «Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας», της ΚΕΔΕ.

Την Παρασκευή 9/6/17 στην Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της επιτροπής με τα παρακάτω θέματα:

-Συζήτηση επί των θεμάτων που αφορούν τις σχέσεις του Δήμου Κέρκυρας με την τοπική επιχειρηματικότητα.

-Ενημέρωση για το City Challenge – crowdhakathon smart city – Ανάπτυξη Καινοτόμων Εφαρμογών και Υπηρεσιών στο πεδίο των έξυπνων πόλεων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 12-14 Μαΐου.

-Συζήτηση επί του κειμένου Διοικητικής Μεταρρύθμισης – προτάσεις, τροποποίηση, ενσωμάτωση αλλαγών, οριστικοποίηση.

-Διάφορα θέματα,

στην οποία ο Δήμαρχος Πύργου θα συμμετάσχει μαζί με άλλους δέκα έξι (16) Δημάρχους, μέλη της επιτροπής.

Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ενώ εισηγητής του 1ου θέματος είναι ο  Δήμαρχος Κέρκυρας κ. Κώστας Νικολούζος.

Στην συνεδρίαση αυτή αναμένεται ο Δήμαρχος Πύργου, να εισηγηθεί θέματα που αφορούν τον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή της Ηλείας.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης θα έχει συναντήσεις με Δημάρχους και στελέχη των Δήμων προκειμένου να προωθήσει ζητήματα του Δήμου Πύργου.

Περισσότερα Νέα