Στις 19 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας -Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με εκπλήξεις και πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα

11 Δεκεμβρίου - 12:33 Τοπικά

Ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός των δημόσιων χώρων στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, όπου ήδη έγινε η τοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπροστά από το Δημαρχείο, ενώ καταρτίστηκε το πρόγραμμα της κεντρικής εκδήλωσης, στις 19 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δημαρχείο. Το άναμμα του δέντρου θα σημάνει και την έναρξη της ιδιαίτερα εντυπωσιακής εκδήλωσης που θα ενθουσιάσει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, δώρα από τον Αη Βασίλη και εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Τρίτη 19/12/2023

17:00 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

17:15 Θεατρική παράσταση από τη μαγική ομάδα “Konstantin” και επίσης:

  • Δράσεις και δημιουργική απασχόληση για παιδιά
  • Δώρα και εκπλήξεις, κεράσματα και γλυκίσματα
  • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα με μουσική και χορό
  • Εμφάνιση του Άγιου Βασίλη με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους
  • Face & hands painting

Όπως δήλωσε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Ρόη Αντωνοπούλου: «Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ετοιμάζει αυτή την όμορφη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, συμμετέχοντας στη γιορτινή διάθεση των ημερών. Καλούμε τους δημότες μας όχι μόνο της έδρας του Δήμου αλλά και των Τοπικών Κοινοτήτων, ιδιαίτερα τα παιδιά και τους νέους μας, να γιορτάσουν μαζί μας συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε. Μαζί με τα παιδιά μας, ας ζήσουμε όλοι τη μαγεία της γιορτής και ας ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε με ένα μεγάλο χαμόγελο το νέο έτος».

Περισσότερα Νέα