Στο Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ν.Ηλείας

24 Ιουλίου - 17:06 Τοπικά

        Συνεπή στο ραντεβού τους ,τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς την πρ.Κυριακη ,στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς.
       Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας και  απαραίτητα για την παρασκευή γεύματος,είχαν μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,ανταλλάσσοντας ευχές..
         Επίσης τα επίτιμα μέλη του Συλλόγου και στελέχη των ”Χρωμάτων της Ήλιδας” κ.κ.Παύλος Αυγερινόπουλος[Πρόεδρος τους] και Τασία Κωστοβασίλη είχαν προετοιμάσει ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα που διασκέδασε  όλους τους τροφίμους .
          Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
         ”Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία  ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες”
        Ο Αντ/δροι του Συλλόγου κ.κ.Αλέκος Μπεβούδας και Γιάννης Μισύρης,τόνισαν την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου  διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.”Ελπίζουμε να ακολουθήσουν  και άλλοι φορείς και οργανώσεις” κατέληξαν.
       Ομοίως ο Έφορος Αθλητισμού κ.Παναγ.Θανόπουλος,ο Έφορος Πολιτισμού κ.Χρ.Σκυλάκος και η Γενική Γραμματέας κα Αννα Χρυσανθακοπούλου καθώς και  ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασαν την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει η Διεύθυνση και το ακούραστο προσωπικό.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των μελών κ.κ Γιώργος Χονδραντώνης και Μίνα Γιαννοπούλου.

Περισσότερα Νέα