Στο "Cash or Trash" του Star ενθουσίασε η Νίκη από την Αμαλιάδα ενώ χόρεψε και οριεντάλ

24 Ιουλίου - 19:20 Τοπικά

Πούλησε προς 1000 ευρώ ένα παλιό πικάπ των 70ς με ενσωματωμένη ηχείο σε ένα σκαμπό με την αισθητική της εποχής συν επιπλέον ένα παρόμιο σκαμπό 

Η 25χρονη Νίκη από την Αμαλιάδα του ν. Ηλείας συμμετείχε στην εκπομπή του καναλιού Star στο επεισόδιο που είδαμε το περασμένο Σάββατο 15/10/2022 το απόγευμα και κατάφερε για το διπλό, συλλεκτικό αντικείμενο εποχής της δεκαετίας του ’70 και δανέζικης προελεύσεως που έφερε, να πάρει περισσότερα χρήματα απ’ ότι της είπε ο εκτιμητής, στο «Cash or Trash» που παρουσιάζει με το γνώριμο μπρίο της η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Νίκη λοιπόν που δήλωσε και δασκάλα οριεντάλ χορών (χόρεψε μάλιστα δύο φορές στην εκπομπή) διακρίθηκε για το επικοινωνιακό της χάρισμα αλλά και για τη σιγουριά της για τα αντικείμενα που είχε φέρει προς πώληση στην τηλεοπτική δημοπρασία του «Cash or Trash». Για την ακρίβεια είχε φέρει ένα πικάπ μαζί με το ηχείο του ενσωματωμένο σε ένα σκαμπό χρώματος μπεζ και κόκκινου που συνοδευόταν από ακόμα ένα παρόμοιο σκαμπό. Οι αγοραστές ενδιαφέρθηκαν και «χτύπησαν» τα 2 αυτά αντικείμενα με την νεαρή Νίκη που είπε ακόμα πως δουλεύει ως γραμματέας δικηγορικού γραφείου, να δείχνει ικανοποιημένη και στο τέλος να εισπράττει ούτε λίγο ούτε πολύ 1000 ευρώ, μιας και τόσο «έπιασαν» τα 2 αντικείμενα που είχε εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και εν τέλει αγόρασε η συλλέκτρια Ιόλη Χιωτίνη.

Επίσης το πικάπ δουλεύει κανονικά αν και πάνω των 50 ετών.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Star μπορείτε να δείτε το επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου.

https://www.thebest.gr/

Περισσότερα Νέα