Στο Χάβαρι, το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, το Λίτζι και το Πούσι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιος το επόμενο τριήμερο

24 Ιουλίου - 13:47 Τοπικά

Εκ της Ιεράς  Μητροπόλεως Ηλείας ανακοινούται ότι ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Αθανάσιος θα συμμετάσχει σε θρησκευτικές εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού των Αγίων Αποστόλων και των Αγίων Αναργύρων καθώς και για την μάχη στο Πούσι.

Ειδικότερα:

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου το πρωί θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Χαβαρίου στα πλαίσια του εορτασμού των Αγίων Αποστόλων.

Την ίδια μέρα το απόγευμα στις 7:00, παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων, θα προεξάρχει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον ομώνυμο Ναό στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδος όπου θα κηρύξει και τον Θείον Λόγον.

Το Σάββατο 1η Ιουλίου, την κυριώνυμο ημέρα της Εορτής των Αγίων Αναργύρων θα χοροστατήσει στην Θείαν Λειτουργία που θα τελεστεί στον ομώνυμο Ναό στο Λίτζι του Δήμου Κάστρου Κυλλήνης

Την Κυριακή 2 Ιουλίου το πρωί θα τελέσει την Θείαν Λειτουργία στον Ι.Ν. Αναλήψεως στην Αχλαδινή και θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την μάχη του 1821 στο Πούσι.

Περισσότερα Νέα