Στο πλευρό των Αγροτών ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου

5 Φεβρουαρίου - 21:00 Τοπικά

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ηλείας που παλεύουν για την επιβίωσή τους.

Τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα δεν αφορούν μόνο τους αγρότες μας αλλά την κοινωνία συνολικά. Είναι προβλήματα υπαρκτά και σοβαρά και μας επηρεάζουν όλους. Ο πρωτογενής τομέας θεωρείται ένας από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας και ειδικά για το Νομό μας, ο οποίος είναι ένας κατ’ εξοχήν αγροτικός Νομός.

Οποιαδήποτε υποβάθμιση υποστεί η αγροτική παραγωγή, δημιουργεί απευθείας αρνητικό αποτύπωμα στην όχι και τόσο εύρωστη τοπική μας οικονομία. Χωρίς δυνατή αγροτική οικονομία δεν υπάρχει εμπορικός κόσμος.

Ως Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, στεκόμαστε δίπλα τους με ευθύνη, στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους και τον αγώνα τους ώστε να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια στον τόπο τους.

Η συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος έχει σοβαρό αντίκτυπο στην αγορά του Πύργου και της Ηλείας και η στήριξη της αγροτικής παραγωγής αποτελεί μονόδρομο για την εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας μας.

                                                                                                 Ο Πρόεδρος                                                                                                                                            Ξανθούλης Ηλίας                                                 

Περισσότερα Νέα