Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ο Σωτήρης Νικολουτσόπουλος

24 Ιουλίου - 19:03 Τοπικά

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κάστρου κ. Σωτήρης Νικολουτσόπουλος. Ο κ. Νικολουτσόπουλος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

Σ. Νικολουτσόπουλος: «Η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας»

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Η προσφορά του Δημάρχου στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε ο Σωτήρης Νικολουτσόπουλος.

Γ. Λέντζας: «Για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Νικολουτσόπουλο στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Σωτήρης Νικολουτσόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και είναι μεγάλη μας τιμή που προσχωρεί συνδυασμό μας. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΩΤΗΡΗ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Σωτήρης Νικολουτσόπουλος γεννήθηκε και κατοικεί στο Κάστρο. Είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ, Τεχνικής Σχολής ΟΑΕΔ και Τεχνικής Σχολής ΔΕΗ. Είναι εκλεγμένος Πρόεδρος της Κοινότητας Κάστρου από το 2019, ενώ είχε διατελέσει Πρόεδρος της Τ.Κ. Κάστρου και την τετραετία 2010-2014. Έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάστρου “Ο Παλαιολόγος”,  Γραμματέας Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κάστρου-Κυλλήνης, Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΑΟ Κάστρου και Ταμίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κάστρου.

Περισσότερα Νέα