Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ο Τόμης Τσουραπάς

24 Ιουλίου - 19:04 Τοπικά

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στην Κοινότητα Ανδραβίδας με τη «Νέα Πορεία» ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών βρίσκεται ο επιχειρηματίας και εκλεγμένος σύμβουλος της Κοινότητας Ανδραβίδας Τόμης Τσουραπάς. Ο κ. Τσουραπάς, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές γιατί από τα εφηβικά μου χρόνια ήμουν στα 15μελή συμβούλια και αυτό με έκανε να αγαπήσω τους ανθρώπους και να προσφέρω γι’ αυτούς. Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του κ. Λέντζα, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!», ανέφερε ο κ. ΤόμηςΤσουραπάς.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Τσουραπά στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Τόμης Τσουραπάς έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και αποτελεί τιμή για τον συνδυασμό μας η προσχώρησή του.  Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΜΗ ΤΣΟΥΡΑΠΑ

Ο Τόμης Τσουραπάς γεννήθηκε στις 09/02/1964 στην Μελβούρνη της Αυστραλίας και το 1970 μετακόμισε οικογενειακώς στην Ανδραβίδα. Από τότε έως σήμερα δραστηριοποιείται στην Ανδραβίδα. Διατηρεί επιχείρηση εμπορίου και σέρβις ελαστικών. Είναι παντρεμένος την κ. Αυγούστα Κόλλια και πατέρας δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου (εκπαιδευτικός στο επάγγελμα) και του Αριστοτέλη (αποφοίτησε από το τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

Είναι εκλεγμένος σύμβουλος της Κοινότητας Ανδραβίδας από το 2019 έως σήμερα.

Διετέλεσε μέλος της Δάφνης Ανδραβίδας από το 2006 έως 2014.

Περισσότερα Νέα