Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Κόνιτσα οι Λιατσής – Μεσσαλάς

24 Ιουλίου - 17:01 Τοπικά

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Δημήτριος Μεσσαλάς, θα  συμμετάσχουν στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2017,  στο Θεματικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ με θέμα: «Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας», που πραγματοποιείται στην Κόνιτσα.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής, λαμβάνει μέρος στο εν λόγω συνέδριο με την ιδιότητα του  Αντιπροέδρου της Π.Ε.Δ Δυτικής Ελλάδας, ενώ ο κ. Δημήτριος Μεσσαλάς ως μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ. Επίσης στις εργασίες του Συνεδρίου θα συμμετάσχει και ο Δ/ντής της Δ/νσης Προγραμματισμού του Δήμου κ. Άρης Φιλιππόπουλος.

Στόχος του συνεδρίου αποτελεί η ενδελεχής εξέταση και αξιολόγηση των δημόσιων πολιτικών που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν τα Υπουργεία και γενικότερα οι δημόσιοι φορείς αλλά και η διατύπωση προτάσεων για την βελτίωση των πολιτικών αυτών και την εισαγωγή θετικών διακρίσεων υπέρ των ορεινών περιοχών της Ελλάδας.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Σκουρλέτης, η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κα Μαρία Κόλλια Τσαρούχα καθώς και  ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιωάννης Τσιρώνης.

Περισσότερα Νέα