Στον Αστυνομικό Δ/ντή Ηλείας ΟΕΒΕ , ΦΩΤΑΚΤΙΣ & ΚΟΜΜΩΤΕΣ για την παράνομη εργασία

24 Ιουλίου - 18:43 Τοπικά

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο κ. Ανδρικόπουλο, συνάντησαν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «Φωτακτίς», ο Πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Ηλείας και ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε. Ηλείας, για το μείζον θέμα της παράνομης εργασίας που καθημερινά προκαλεί δυσεπίλυτα προβλήματα στους συναδέλφους επαγγελματίες του Νομού. Η συνάντηση αυτή ήταν αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης προσπάθειας από μέρους τόσο του Προεδρείου του Συλλόγου μας, όσο και του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Ηλείας και πραγματοποιήθηκε με την αρωγή και την υποστήριξη της Ο.Ε.Β.Ε. Ηλείας και του Προέδρου της κ. Βασιλακόπουλου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή του.

Ο Σύλλογος «Φωτακτίς», με επιστολή του της 21 Ιουνίου 2013 (αρ. πρακτικού 09), είχε ζητήσει την συμπαράσταση και τη βοήθεια της Ομοσπονδίας προκειμένου να συζητηθεί το μεγάλο πρόβλημα της παράνομης φωτογράφισης από μη επαγγελματίες και να βρεθεί λύση με τις συντονισμένες προσπάθειες όλων.

Τέλος, ο κ. Ανδρικόπουλος, αφού ενημερώθηκε σχετικά, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα, δεσμεύθηκε να συμμετέχει στην ευρεία σύσκεψη που προγραμματίζεται ήδη, με συμμετέχοντες όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε Δυτικής Ελλάδας, Εμπορικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ηλείας κ.α., ώστε να συζητηθούν τα τεράστια αυτά προβλήματα που έχουν προκληθεί από την απουσία υπεύθυνης στάσης όσων επέτρεψαν σε αυτά να εξαπλωθούν και να απειλούν την επαγγελματική μας υπόσταση.

Περισσότερα Νέα