Στον ΠΑΣ Πύργος ο Δημήτρης Νικολακόπουλος

10 Ιανουαρίου - 20:52 Αθλητικά

Με τη φανέλα του ΠΑΣ Πύργος θα αγωνίζεται ο Δημήτρης Νικολακόπουλος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα του ΠΑΣ Πύργος αναφέρει:

Η ομάδα μας βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 42χρονο (γεν. 7/5/1981) μεσοεπιθετικό, Δημήτρη Νικολακόπουλο, ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για την ομάδα και τον τόπο μας προσφέροντας μάλιστα τις υπηρεσίες του σε αυτόν και από τον θεσμικό ρόλο του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού μέχρι πρότινος, συνεχίζοντας πλέον το έργο του από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής ανάπτυξης, μας κάνει την ιδιαίτερη τιμή να κλείσει την αθλητική καριέρα του με την φανέλα του ΠΑΣ, συνεχίζοντας να ενισχύει από εδώ και στο εξής το νεοσύστατο σωματείο μας και εντός αγωνιστικών χώρων, παράλληλα φυσικά με την μέχρι σήμερα σημαντική εξωαγωνιστική του προσφορά τόσο με την παροχή φυσιοθεραπειών όσο και με την κάλυψη του προπονητικού εξοπλισμού. Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ξενοφώντα Κρεστένων το 2003 αγωνιζόμενος για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Ηλείας, ενώ ακολούθως φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες της Αλφειονίδας Αλφειούσας (Β’, Α’ και Α2′ Ηλείας), του Πέλοπα Πύργου (Β’ Ηλείας), της Αλφειονίδας Αλφειούσας ξανά (Β’ Ηλείας), της Ολυμπιάδας Γουμέρου (Γ’ Ηλείας) και του ΑΟ Μακρισίων (Γ’ Ηλείας), έχοντας πανηγυρίσει μάλιστα κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων τρεις ανόδους με Αλφειούσα, Γούμερο και Μακρίσια. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν εκ νέου η ομάδα της Αλφειονίδας, στην οποία επέστρεψε για δεύτερη φορά το 2012 και παρέμεινε τα επόμενα χρόνια, ενισχύοντας τις προσπάθειες της ομάδας στα πρωταθλήματα της Α2′, της Β’ και της Γ’ Ηλείας.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένειά μας και ως αθλητή πλέον, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την συμβολή του στη νέα προσπάθεια, καθώς φυσικά και για την επιλογή του να ολοκληρώσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Πύργου και του ευχόμαστε υγεία, πολλές χαρές και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!

Περισσότερα Νέα