Στον Πύργο ο Α. Φίλιας για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

24 Ιουλίου - 16:43 Τοπικά

Κύκλο επαφών με τους Δημάρχους της Π.Ε  Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είχε χθες το πρωί ο Εντεταλμένος Σύμβουλοςκαι Βοηθός Περιφερειάρχη Ανδρέας Φίλιας.

Το  αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο  Συντονισμός των Εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών, από την επανάσταση του 1821. 

Όπως ανέφερε ο κος Φίλιας “η επαφή με τους Δημάρχους έχει μεγάλη σημασία καθώς αυτοί είναι που θα υποδείξουν άλλους φορείς, πολίτες κλπ που θα βοηθήσουν ώστε να γίνουν σημαντικές εκδηλώσεις οι οποίες δε θα είναι μόνο για εκείνη τη στιγμή, αλλά μέσω των υποδομών που θα φτιαχτούν θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της περιοχής.”

Απο την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κος Βασίλης Γιαννόπουλος τόνισε: ” η σημερινή συνάντηση έχει ως αντικείμενο το συντονισμό ενεργιεών και δράσεων εν όψη των Εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών, από την επανάσταση του 1821.  Η περιοχή της Π.Ε Ηλείας είχαν έντονη ισχυρή συμμετοχή και δράση στους αγώνες της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Αυτό πρέπει να το αναδείξουμε γιατί δυστυχώς υπάρχει κόσμος που αγνοεί γεγονότα που καθόρισαν την τύχη της επανάστασης”.


Περισσότερα Νέα