Στον Πύργο σήμερα ο Απ. Κατσιφάρας. Θα έχει συναντήσεις με το νέο Αντιπεριφερειάρχη και τους υποψηφίους της παράταξής του

24 Ιουλίου - 17:35 Τοπικά

Στον Πύργο προκειμένου να συναντηθεί με τους πολίτες, αλλά και τους υποψηφίους του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», θα βρίσκεται σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Μετά την επανεκλογή του κατά την επαναληπτική εκλογική διαδικασία της Κυριακής 25 Μαΐου, ο κ. Κατσιφάρας θα συναντηθεί στις 12 σήμερα το μεσημέρι με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο και όλους τους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με τους κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας θα μεταβεί στο Διοικητήριο της Π.Ε. Ηλείας προκειμένου να συγχαρεί προσωπικά και να ευχαριστήσει όλους τους υπαλλήλους που συνέβαλαν στην γρήγορη και έγκαιρη μετάδοση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας και τις δύο Κυριακές.

Αντίστοιχες συναντήσεις θα πραγματοποιήσει ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας, αύριο Πέμπτη, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, όπου θα μεταβεί εκεί στις 12 το μεσημέρι μαζί με την νέα Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά.

Περισσότερα Νέα