Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημ. Νικολακόπουλου στη Μαρία Πρεβολαράκη για τη σπουδαία νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης

24 Ιουλίου - 16:20 Τοπικά

Συγχαρητήρια επιστολή στην Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πάλης στη Σερβία, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, με αφορμή και το γεγονός ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έγινε στην Αρχ. Ολυμπία.

Ο κ. Νικολακόπουλος συνεχάρη την Κυρία της Ελληνικής Πάλης, για τη μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας  που σημείωσε  συμμετέχοντας στην  Εθνική Ομάδα, η οποία είχε πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της  στην Ολυμπία, έπειτα  από δικές του ενέργειες και σε συνεργασία με το δήμο Αρχ. Ολυμπίας.

 «Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία και στόχος μας είναι να είμαστε πάντα αρωγοί στην προσπάθεια όλων των αθλητών, στους οποίους βρισκόμαστε  δίπλα και θεσμικά, αξιοποιώντας  τις εγκαταστάσεις  και το παγκόσμιο αξιακό όνομα της Αρχαίας Ολυμπίας αλλάκαι  την όποια άλλη δυνατότητα προσφοράς προς αυτούς» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη  Μαρία Πρεβολαράκη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι κι εκεί θα διαπρέψει αφού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει!

Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Πάλης στην Αρχ. Ολυμπία έγινε τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη, λίγο πριν την επιβολή του lockdown και έδωσε το έναυσμα στην Μαρία Πρεβολαράκη για τη μεγάλη νίκη της.

Μάλιστα το τελικό 5-1 της έφερε το χρυσό μετάλλιο, αλλά μία παρατήρηση που δέχθηκε από τους διαιτητές της στέρησε το δικαίωμα να πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ: Να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, χωρίς να έχει χάσει σημείο στη διοργάνωση.

«Ο ιστορικός χώρος της Αρχ. Ολυμπίας αποδείχτηκε τελικά “Καλός Οιωνός” για την σπουδαία αθλήτρια και  αποτέλεσε την απαρχή  για μια μεγάλη επιτυχία» υπογράμμισε ο κ. Νικολακόπουλος.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Αθλητισμού Εθελοντισμού Ολυμπισμού

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα Νέα