Σύλληψη για κλοπή πετρελαίου από όχημα στον Πύργο και εξιχνίαση κλοπών από οικίες στην Αμαλιάδα

31 Ιανουαρίου - 14:11 Τοπικά

 Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι χθες το βράδυ σε περιοχή του Πύργου αφαίρεσε πετρέλαιοαπό σταθμευμένο μηχάνημα, προκαλώντας παράλληλα φθορά στο ρεζερβουάρ, αξίας 300 ευρώ.

Σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser) και ένα μαχαίρι.

Εξιχνίαση κλοπών  

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, τρεις κλοπές σε οικίες που διαπράχθηκαν πριν από τρεις μήνες σε περιοχές της Ήλιδας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος από την 16/10/2023 έως την 21/10/2023 διέπραξε τρεις κλοπές σε οικίες σε περιοχές της Ήλιδας (δυο τετελεσμένες – μια απόπειρα) και αφαίρεσε 90 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και τιμαλφή, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Περισσότερα Νέα